Pozadí stránky
Pozadí stránky

Odreagujte se u nové skákačky se SpongeBobem
14. 1. 2024 14:34 | Michal Burian

Odreagujte se u nové skákačky se SpongeBobem

Možná jste zaznamenali, že v říjnu minulého roku se povedená a vcelku nenáročná skákačka SpongeBob SquarePants Cosmic Shake objevila ve vylepšení verzi na konzolích PlayStation 5 a Xbox Series X/S. Pokud ale počítač nebo konzoli nemáte, případně si chcete tuhle hru užívat na cestách, tak můžete sáhnout po mobilní verzi. Ta je dostupná pro Android i iOS.

O čem hra je? Slzy mořské panny, které plní přání, se dostaly do rukou SpongeBoba a Patrika... Co by se mohlo zvrtnout? Jasně, mohlo by se zhroutit samotné předivo, které drží pohromadě celý vesmír, a otevřít portály do Světů přání plného rytířů, kovbojů, pirátů a prehistorických šneků. Ale to není nic, co by naše oblíbená houba nezvládla – s tím správným kosmickým kostýmem!

Oblíbená mořská houbička se svým věrným kamarádem se přes portály dostane do Světa přání plného rytířů, kovbojů, pirátů a prehistorických šneků. Čeká na vás sedm takových zajímavých světů, ve kterých budete překonávat překážky, seznámíte se se všemi obyvateli Zátiší bikin a když budete dobří, odemknete si více než 30 bláznivých kostýmů jako SnailBob a SpongeGar.

Na těchto a dalších místech se setkáte se všemi oblíbenými postavičkami ze Zátiší bikin ze seriálu, které namluvili jejich původní dabéři.

SpongeBob SquarePants Cosmic Shake koupíte na Google Play Store a Apple App Store za 199 Kč. Poté je hra bez reklam.