Pozadí stránky
Pozadí stránky

Mrazivé audioknihy v rytmu Dušiček Získejte je se slevou 30 %
25. 10. 2023 14:52 | Patricie Kolohnátková

Mrazivé audioknihy v rytmu Dušiček Získejte je se slevou 30 %

U příležitosti Dušiček a Halloweenu je trocha toho bojení povinností, proto jsme pro vás připravili skvělé audioknihy, které doručí husí kůži jak malým, tak i velkým posluchačům. Co víc, až do 2. 11. si je můžete stáhnout se speciální slevou 30 %!

V nabídce nesmí chybět legendární Dracula v podání Pavla Soukupa ani autor trháků Chris Carter. Získat ale můžete také Jo Nesba nebo Neila Gaimana a jeho příběh pro malé posluchače v podobě Knihy hřbitova. Třešinkou na dortu je pak Draculův švagr Miloslava Švandrlíka. Do čeho se o letošních Dušíčkách zaposloucháte vy?

Mrazivé audioknihy v rytmu Dušiček Získejte je se slevou 30 %

PŘÍZRAK

Jo Nesbø

Žánr: Severská krimi, thriller

Interpret: Hynek Čermák

Herec a dabér Hynek Čermák je jedním z nejosobitějších interpretů audioknih, a když do rukou dostane mistra severské krimi Jo Nesba, skvělý zážitek je zaručený. V devátém případu Harryho Holea se vyšetřovatel vrací po delší době z Hong Kongu do Norska, aby se pokusil zachránit syna své životní lásky Ráchel. Oleg je obviněný z vraždy a jde o skoro uzavřený případ. Harry ale zjišťuje, že je vše mnohem složitější, než se na první pohled zdá, a že nitky vedou až do nejvyšších pater společnosti. A k tomu umírají všichni, kdo se o rozslousknutí kauzy pokusili. Podaří se Harrymu Olega osvobodit, nebo i jeho mafián Dubajec pošle na druhý břeh?

Hodnocení na Databázi knih: 87 %

Mrazivé audioknihy v rytmu Dušiček Získejte je se slevou 30 %

HOVOR SE SMRTÍ

Chris Carter

Žánr: Světová literatura, detektivka, krimi

Interpret: Jakub Saic

Detektivové Hunter a Garcia budou tentokrát řešit zločin na sociálních sítích! Hlavní roli hraje predátor, který zastrašuje své oběti anonymními výhrůžkami. A do toho je tu Tanya, která přijme videohovor od své kamarádky Karen. Ta je připoutaná s roubíkem v ústech a Tanya je donucena spolupracovat s tajemným hlasem na druhé straně, který hrozí, že Karen brutálně zavraždí. Co víc, pokud Tanya zavěsí, sadistický vrah slibuje, že bude příště na řadě ona. Jak to celé dopadne, zjistíte v podání Jakuba Saice.

Hodnocení na Databázi knih: 94 %

Mrazivé audioknihy v rytmu Dušiček Získejte je se slevou 30 %

KNIHA HŘBITOVA

Neil Gaiman

Žánr: Světová literatura, fantasy, pro děti a mládež

Interpret: Ondřej Brousek

Hřbitov není místem, které bychom se měli bát, a Neil Gaiman nám to ukazuje v Knize hřbitova, kterou Time zařadil mezi 100 nejlepších knih pro mládež. Nik žije na hřbitově, vychovali ho duchové, vlkodlaci a anděl Silas. Nik se naučí různé dovednosti včetně toho, jak zůstat neviditelný. Na hřbitově ho čekají dobrodružství a nebezpečí, jako je pradávný Indigový muž, brána do městských ruin obývaných ghúly a hrozba jménem Sleer. Otázkou zůstává, zda Nik někdy opustí hřbitov a jaké výzvy mu přinese život mimo něj. Knihu hřbitova pro větší posluchače do podoby audioknihy převyprávěl Ondřej Brousek.

Hodnocení na Databázi knih: 87 %

Mrazivé audioknihy v rytmu Dušiček Získejte je se slevou 30 %

DRACULA

Bram Stoker

Žánr: Světová literatura, horor, historický román

Interpret: Pavel Soukup

Dracula irského spisovatele Brama Stokera je klasika, která čtenáře fascinuje dodnes. Jde o román inspirovaný skutečným vládcem Valašska Vladem Tepesem, který byl známý svou krutostí. Psán je formou dopisů a možná jste nevěděli, že je tu nebývale mnoho sexuálních odkazů včetně různých tabu, což bylo v té době velmi neobvyklé. Na filmové plátno převedl Draculu mimo jiné Francis Ford Coppola a snímek, kde si zahráli Gary Oldman a Anthony Hopkins, získal rovnou tři Oscary. A vy si Draculu můžete vychutnat ve vynikajícím podání Pavla Soukupa.

Hodnocení na Databázi knih: 87 %

Mrazivé audioknihy v rytmu Dušiček Získejte je se slevou 30 %

DRACULŮV ŠVAGR

Miloslav Švandrlík

Žánr: Česká literatura, horor, humor

Interpret: Petr Nárožný

Miloslav Švandrlík, největší český mistr hororu a humoru v jedné osobě, kombinuje to, co nejlíp umí v povídkovém souboru Draculův Švagr. Příběhy nabízejí absurdní situace, nadsázku i napětí. Černý humor a magická hrůza se pak prolínají na opuštěných hradech a strašidelných samotách, kde se potkáte s upíry, strašidly i nadpřirozenými bytostmi. Audioknihu pak skvěle odvyprávěl Petr Nárožný.

Hodnocení na Databázi knih: 88 %

Nevybrali jste? Se slevou 30 % si nyní můžete stáhnout i další audioknihy! Třeba Nové hrůzostrašné pohádky Jiřího Žáčka, Hrůzostrašné příběhy Arthura Conana Doyla anebo skvělého Poustevníka s Williamem Wistingem od Jørna Liera Horsta.

O2 Knihovna

V naší O2 Knihovně najdete tisíce e-knih a audioknih nejrůznějších žánrů na jednom místě. Stáhněte si zdarma aplikaci O2 Knihovny a mějte tak své čtení i poslech stále po ruce! 

Aplikace O2 Knihovna je zcela zdarma a můžete v ní pohodlně číst a poslouchat vaše oblíbené knihy. Stahnout si ji můžete s využitím QR kódu vedle nebo tlačítla níže.