Pozadí stránky
Pozadí stránky

Doplňte si prázdninovou sbírku audioknihami se slevou 30 %! Klevisová, Vondruška, Pinborough
8. 6. 2023 10:23 | Patricie Kolohnátková

Doplňte si prázdninovou sbírku audioknihami se slevou 30 %! Klevisová, Vondruška, Pinborough

Ponořte se do světa napínavých příběhů se skvělými audioknihami, které vám přináší O2 Knihovna. Od tajemných vražd, historických krimi a psychologických thrillerů po detektivní záhady a dramatická dobrodružství, jsme si jisti, že vás tyto audioknihy vás nezklamou. A co je nejlepší, právě teď je u nás v O2 Knihovně získáte se slevou 30 % až do 15.6.2023!

Zjistěte, jaký byl život Oldřicha z Chlumu před Hříšnými lidmi Království českého ve Vraždě v ambitu od Vlastimila Vondrušky nebo se s Josefem Bergmanem vypravte do Norska v krimi Zmizela v mlze Michaely Klevisové. Sázkou na jistotu jsou i napínavé Tiché lži Sarah Pinborough a novou skvělou severskou sérii objevíte v Plavcovi od Joakima Zandera. A až budete v letních parnech potřebovat zchladit, skvěle poslouží Devátá oběť Dany Stabenow. Přejeme co nejnapínavější poslech!

Doplňte si prázdninovou sbírku audioknihami se slevou 30 %! Klevisová, Vondruška, Pinborough

ZMIZELÁ V MLZE

Michala Klevisová

Žánr: Česká literatura, krimi

Interpret: Kristýna Kociánová

V odlehlé vesnici u norského fjordu žije Ann-Solveig, která se bojí svého partnera. Pod vlivem psychosomatičky Katrine se ho rozhodne opustit, ale místo toho nakonec skočí z útesu do moře. Rok poté Katrine začne dostávat výhružné vzkazy a další její pacientka je nalezena uškrcena. Když na místo dorazí detektiv Josef Bergman, myslí si, že tu stráví poklidnou dovolenou plnou přírody a rybaření. Nakonec zjistí, že ani v Norsku zločin nikdy nespí. A tak postupně odhaluje, že téměř každý obyvatel skrývá tajemství. Zmizela v mlze je temný detektivní román Michaely Klevisové, který si ničím nezadá s temnými severskými krimi. Audioknihu načetla Kristýna Kociánová.

Hodnocení na Databázi knih: 83 %

Doplňte si prázdninovou sbírku audioknihami se slevou 30 %! Klevisová, Vondruška, Pinborough

Vražda v ambitu

Vlastimil Vondruška

Žánr: Česká literatura, historická detektivka

Interpret: Aleš Procházka

Milujete Oldřicha z Chlumu? Vražda z ambitu vám odhalí některé události, které se staly před romány z řady Hříšní lidé Království českého. Oldřich se nejprve stává svědkem tajemné vraždy v Magdeburku a musí odhalit pravdu, aby ochránil svůj život. Při svém příchodu na Pražský hrad pomáhá panoši Otovi ze Zástřizlí a za své zásluhy se stává královským prokurátorem. Nedaleko hradu Bezděz se pak vypraví vyšetřovat spletitý případ boje o moc mezi šlechtickými rody, odhaluje tajemnou vraždu a získává srdce své budoucí ženy Ludmily z Vartemberka. Rovnou tři případy Oldřicha z Chlumu si užijete v podání Aleše Procházky.

Hodnocení na Databázi knih: 88 %

Doplňte si prázdninovou sbírku audioknihami se slevou 30 %! Klevisová, Vondruška, Pinborough

TICHÉ LŽI

Sarah Pinborough

Žánr: Světová literatura, román, thriller

Interpret: Lucie Kožinová

Skutečné napětí a hodně překvapení přináší thriller Tiché lži. Tři ženy - Lisa, Ava a Marilyn - se ocitají ve světě tajemství a nebezpečí, ze kterého není úniku. Lisa, svobodná matka, ukrývá minulost a pečlivě střeží své tajemství. Ava, její dcera, touží po normálním životě a zákazům své matky se snaží uniknout. Marilyn, nejlepší přítelkyně Lisy, se potýká se svými vlastními problémy. Když se Lisa začne cítit ohrožena a minulost ji dohání, musí čelit strachu a obrátit se o pomoc na Marilyn. Jejich vzájemná důvěra je klíčem k ochraně Avy. Jenže Lisa taky kdysi něco slíbila a na to, že to nesplnila, nebylo nikdy zapomenuto. Bude se historie opakovat? Zjistíte v audioknize, jíž čte Lucie Kožinová.

Hodnocení na Databázi knih: 80 %

Doplňte si prázdninovou sbírku audioknihami se slevou 30 %! Klevisová, Vondruška, Pinborough

PLAVEC

Joakim Zander

Žánr: Světová literatura, thriller

Interpret: Jan Hájek

Plavec Joakima Zandera je prvním dílem napínavé severské série o Kláře Walldéen. Příběh začíná v osmdesátých letech, kdy jeden americký špion opouští své dítě v Damašku a žije plný viny kvůli svému útěku před minulostí. O třicet let později narazí Klara na citlivé informace o mučení při amerických tajných operacích a stane se cílem agentů CIA. Zatímco se snaží utéct před pronásledovateli, v Bruselu se oportunistickému švédskému lobbistovi Georgi Lööwovi přidělí nebezpečného klienta a a s ním temný úkol. Co mají všechny tyto události společné? Odpověď dostanete v audioknize, kterou vás provede Jan Hájek.

Hodnocení na Databázi knih: 73 %

Doplňte si prázdninovou sbírku audioknihami se slevou 30 %! Klevisová, Vondruška, Pinborough

DEVÁTÁ OBĚŤ

Dana Stabenow

Žánr: Světová literatura, krimi, román

Interpret: Lucie Juřičková

V detektice Devátá oběť od Dany Stabenow se na Aljašce probouzí jaro, idylka je ale narušena sérií vražd. Kate Shugaková, bývalá vyšetřovatelka, je pověřena vyřešením případu. Podezření padá na jednoho muže, ale balistika odhalí, že devátou oběť zabil úplně jinou zbraní. Kate se vydává na nebezpečnou cestu, aby odhalila tajemného vraha, který se skrývá mezi obyvateli rezervace. Všichni jsou podezřelí a každý se snaží ukrýt své temné tajemství. Napínavý thriller plný nečekaných zvratů v srdci nádherné aljašské přírody do zvukové podoby převedla Lucie Juřičková.

Hodnocení na Databázi knih: 78 %

O2 Knihovna

V naší O2 Knihovně najdete tisíce e-knih a audioknih nejrůznějších žánrů na jednom místě. Stáhněte si zdarma aplikaci O2 Knihovny a mějte tak své čtení i poslech stále po ruce! 

Aplikace O2 Knihovna je zcela zdarma a můžete v ní pohodlně číst a poslouchat vaše oblíbené knihy. Stahnout si ji můžete s využitím QR kódu vedle nebo tlačítla níže.