Pozadí stránky
Pozadí stránky

Bitvy na souši, moři i ve vzduchu nabízí War Thunder Mobile
6. 5. 2023 15:25 | Michal Burian

Bitvy na souši, moři i ve vzduchu nabízí War Thunder Mobile

Společnost Gaijin Entertainment oznámila zahájení otevřeného beta testování nové online vojenské akční hry War Thunder Mobile. Hra je prozatím dostupná pouze pro zařízení se systémem Android a je distribuována ve formátu APK na oficiálních webových stránkách hry. V následujících měsících bude vydána také na Google Play a na zařízeních se systémem iOS.

War Thunder Mobile přenáší to hlavní z War Thunderu pro PC a konzole - rozsáhlé kooperativní bitvy legendárních pozemní, námořní a vzdušné bojové techniky (jako jsou bitevníky Il-2 z období druhé světové války nebo tanky Leopard z období studené války), které využívají fyzikálně správné letové modely a modely poškození. Vzhled a technické specifikace každého tanku a letadla jsou historicky přesné, takže k efektivnímu zničení nepřítele musí hráči prostudovat vnitřní architekturu vozidla, umístění klíčových součástí a členů posádky a rozložení pancíře. Zároveň je ovládání hry pohodlné a intuitivní, takže si na War Thunder může každý rychle zvyknout a začít vyhrávat.

Bitvy na souši, moři i ve vzduchu nabízí War Thunder Mobile

Nová hra se zaměřuje na nejzajímavější a nejznámější modely tanků, lodí a letadel všech epoch - a už na začátku otevřené bety je k dispozici více než 200 strojů, mezi nimiž je i bitevní loď Jamató, která se v původním War Thunderu ještě neobjevila. Kromě toho se v námořních bitvách objevují ponorky a v budoucnu je možný i další obsah a mechaniky unikátní pro War Thunder Mobile. A konečně systém postupu, vytvořený speciálně pro War Thunder Mobile, umožní hráčům snadno vyzkoušet vybavení z různých zemí - například legendární německé tanky Tiger II a moderní americká bojová vozidla M3 Bradley, a po nadcházejících aktualizacích se ve hře objeví i tanky rodiny Abrams.

Ve War Thunder Mobile si užijete bitvy na souši, moři i ve vzduchu, kterých se může zúčastnit až 20 hráčů.