Pozadí stránky
Pozadí stránky

Středozem potřebuje hrdiny i padouchy v tahovém RPG
14. 4. 2023 18:09 | Michal Burian

Středozem potřebuje hrdiny i padouchy v tahovém RPG

Po strategii The Lord of the Rings: Rise to War z roku 2021 zavítáme do známého a oblíbeného světa znovu. Středozem tentokrát bude lákat příznivce RPG her, které baví sestavovat ideální družinu hrdinů a bojovat v tahových soubojích, kde rozhoduje zejména strategie.

Zaujali jsme vás? Hra se jmenuje The Lord of the Rings: Heroes of Middle-earth a její zápletka se zaměří na nalezení nového Prstenu moci, aby se hráči vrátili zpět do událostí, které formovaly Středozem. Díky tomu se budete moci zúčastnit velké bitvy a naklonit rovnováhu vítězství na jednu ze dvou stran. Zvítězí dobro, nebo zlo?

Bitvy povedete proti umělé inteligenci a jednotkám vytvořeným jinými hráči. V prvním případě máte možnost zúčastnit se příběhu odkazujících na události z díla J. R. R. Tolkiena, včetně méně využívaných zápletek (např. osud národů Dúnedanů a Haradrimů).

Soutěžení mezi hráči se zase projevuje mimo jiné na úrovni budování cechů, které se vzájemně poměřují. Svou družinu budete moci stavět z kladných i záporných hrdinů. Mezi nimi nechybí známé postavy, například Aragorn, Gandalf, Elrond, Frodo Pytlík či různé rasy skřetů.

The Lord of the Rings: Heroes of Middle-earth se na Google Play Store a Apple Store objeví 10. května letošního roku, hra bude zdarma.