Pozadí stránky
Pozadí stránky

World of Tanks přináší aktivity spojené s filmem Terminátor 2
12. 1. 2023 20:41 | Michal Burian

World of Tanks přináší aktivity spojené s filmem Terminátor 2

Jeden z nejkultovnějších akčních sci-fi filmů Terminator 2: Soudný den přichází do bezplatné hry World of Tanks Blitz se spuštěním časově omezené lednové exkluzivní aktivity.

Jedná se o speciální operaci nazvanou Hasta la Vista. Ta nabízí hráčům jedinečné odměny, od tanku Cyborg s legendární kamufláží T-800, 10 avatarů inspirovaných filmem Terminátor 2, 4 vzácné kamufláže tanků a profilové pozadí.

Akce, která je k dispozici do 31. ledna, je založena na mechanice battle pass, která se skládá z 60 etap. Po dokončení každé etapy získají hráči velkolepé odměny přímo ze světa Terminátora.

To vše doprovází upravený soundtrack, který hráči uslyší v hangárech World of Tanks Blitz. Podívejte se na video, kde jednotlivý obsah můžete vidět:

World of Tanks Blitz vychází z úspěšné tankové hry World of Tanks pro počítače a konzole.  World of Tank Blitz je hrou vytvořenou na míru možnostem mobilních telefonů s dotykovými displeji. Přes dvě stovky typů tanků a bojové techniky z období 2. světové války brázdí bojiště v online bitvách sedm na sedm. Je to hra, ve které o úspěchu rozhoduje stejným dílem dobrá muška, tak i dobrá taktika. Posádku tanku lze obměňovat, čímž nejenže vylepšíte bojové vlastnosti, ale přizpůsobíte si boj svému stylu. Vítězství není na bojištích jediným cílem, další bonusy a výhody můžete získávat plněním různých misí a úkolů.

Hru zdarma stáhnete z Google Play pro Android a App Store pro iOS.