Pozadí stránky
Pozadí stránky

Aktualizace přináší do Minecraftu děsivé dobrodružství a krásný les
7. 6. 2022 16:23 | Michal Burian

Aktualizace přináší do Minecraftu děsivé dobrodružství a krásný les

Minecraft nepřestává udivovat. Nejenže mohou hráči stavět téměř cokoliv, na internetu lze nalézt významné světové památky i hvězdné lodě ze Star Wars, ale také mohou podnikat zajímavá dobrodružství. A právě dvě nová dobrodružství na ně čekají v čerstvé aktualizaci 1.19, jež je pojmenovaná The Wild Update.

The Wild Update je zdarma a skvěle prezentuje rozdílnost celého Minecraftu. Deep Dark je děsivý nový biom tvořený jeskyněmi s mocným a obtížným mobem, který možná střeží tajemství ukrytá v temných hlubinách. Proč by jinak mělo smysl se do tohoto prostředí vydávat na dobrodružství? Ledaže byste prahli po napínavé a nebezpečné výpravě.

To ale budete muset zjistit sami. Trailer nahoře toho moc neprozradí, tedy až na onoho děsivého Wardena. Toho nemá být snadné porazit. Tak se raději pojďme přesunout do druhého nového biomu. Jmenuje se Mangrove Swamp a vyznačuje se bujnou vegetací bohatou na vodu.

Tohle prostředí je vhodné prozkoumat na palubě nové loďky. V biomu najdete nový druh načervenalého dřeva pro stavbu nových bloků a bahno, které je ve spojení s vodou možné zpracovat na bahnité cihly.

Víte, že… za aplikace, hry, ale taky za nákupy her na Google Play a App Store nemusíte platit kartou? Pokud „kreditku“ nemáte nebo se ji zdráháte zaregistrovat v online obchodě, můžete si zvolit platbu přes operátora. Nákup aplikace se objeví ve vašem měsíčním vyúčtování!

Žije tady také nový přátelský mob. Komunita tentokrát rozhodla, že vývojáři ze studia Mojang do Minecraftu přidají nového společníka. Bude se vám hodit při hledání potřebných předmětů a sběru věcí z farmaření. V bažinách se ukrývají také pulci a žáby.

Minecraft koupíte na Google Play a App Store za necelých 200 korun. Více na kartě hry.