Pozadí stránky
Pozadí stránky

Autoři Hearthstone mění fantasy za superhrdiny Marvelu
6. 6. 2022 11:43 | Michal Burian

Autoři Hearthstone mění fantasy za superhrdiny Marvelu

Populární superhrdinové a padouši se setkají v dynamické a poněkud chaotické karetní hře Marvel Snap, kterou pro chytré telefony a počítače připravují bývalí autoři úspěšné hry Hearthstone.

V Marvel Snap budou souboje trvat jen několik minut a balíčky budou malé, obsahovat mají pouze 15 karet. Vše by tak mělo být dynamické, i když občas můžete mít problém rozhodnout se, které karty použijete. V době spuštění jich bude 150 a postupně se má seznam rozšiřovat.

Autoři Hearthstone mění fantasy za superhrdiny Marvelu

„Marvel Snap se nepodobá žádné karetní bitvě, která kdy vznikla. Neúnavně jsme pracovali na tom, aby byla detailní pro hardcore hráče a zároveň zůstala velmi přístupná, aby do ní mohl naskočit každý a užít si ji,“ prohlásil při představení Ben Brode ze studia Second Dinner.

Brode tvrdí, že odstranili všechny věci, které stojí v cestě zábavě, což zahrnuje i tahy. Oba hráči hrají současně, takže zápasy trvají jen asi tři minuty.

Zamlouvá se vám Marvel Snap? Hra bude zdarma, zatím nemá stanovený datum spuštění. Další informace budou postupně přicházet.