Pozadí stránky
Pozadí stránky

V Jurském světě na vás čeká záchrana dinosaurů
31. 5. 2022 14:05 | Michal Burian

V Jurském světě na vás čeká záchrana dinosaurů

Jurský park a Jurský svět není nutné zdlouhavě představovat. Nejen fanoušci těchto filmů se nyní mohou těšit na akční dobrodružství Jurassic World Primal Ops, ve kterém budou cestovat napříč Severní Amerikou a zachraňovat dinosaury před zákeřnými žoldáky, hrozivými pytláky a zlovolnými vědci.

Pro jednoho by to mohlo být až moc těžké, proto přicházejí na řadu zachránění dinosauři. Ti se stanou vašimi společníky a budou schopni zvrátit průběh každé bitvy. Aby vše klapalo, budete si muset s každým dinosaurem vytvořit pouto. Až poté budete schopni překonat všechny výzvy, které vám stojí v cestě. Přitom bude ještě nutné dinosaury postupně vylepšovat.

Při hraní budete muset pronikat do nepřátelských táborů, získávat informace a zachraňovat divoké, zajaté nebo zranění dinosaury před třemi zlotřilými frakcemi. Do toho budete hledat dinosauří vejce, vlákna DNA a odkrývat mnohá tajemství prapodivného světa, v němž se dinosauři volně potulují po Zemi.

Jurassic World Primal Ops vyjde zdarma pro Android a iOS. Datum vydání v současné době neznáme, ale hra má být dostupná brzy. Možná už příští týden, kdy bude mít v kinech premiéru film Jurský svět: Nadvláda.

Za vývojem stojí kanadské studio Behaviour Interactive, které v roce 2020 vytvořilo mobilní tahovou strategii Game of Thrones: Beyond the Wall. Jde také o autory titulů Westworld a Assassin's Creed: Rebellion, stejně tak asynchronní hororové akce Dead by Daylight, která vyšla i na počítače a konzole PlayStation, Xbox a Nintendo Switch.

V Jurském světě na vás čeká záchrana dinosaurů