Pozadí stránky
Pozadí stránky

V Diablo Immortal vstoupíte do nebezpečných kobek
29. 4. 2022 10:46 | Michal Burian

V Diablo Immortal vstoupíte do nebezpečných kobek

Společnost Blizzard oznámila, že Diablo Immortal, bezplatná mobilní verze kultovní série prolézání kobek, vyjde 2. června. Spolu s oznámením bylo potvrzeno, že hra bude kromě Androidu a iOS dostupná také na PC.

„Archanděl Tyrael je údajně mrtvý a je na lidstvu, aby se vypořádalo s následky jeho činů. Úlomky rozbitého kamene, které jsou stále prodchnuty velkou mocí, poskvrňují zemi. Ďáblovi přisluhovači doufají, že tuto sílu využijí a dokážou vrátit zpět pána strachu,“ popisuje příběh samotný Blizzard. Děj se odehrává po Diablu 2: Lord of Destruction a před událostmi v Diablu 3.

Abyste zabránili konci světa, musíte si vybrat jednu ze šesti dřív. Do prolézání nebezpečných a temných kobek a boji s nejrůznějšími nepřáteli se budete moci pustit jako barbar, křižák, lovec démonů, mnich, nekromant a čaroděj.

Hra Diablo Immortal byla původně oznámena na konci roku 2018 a veřejnost ji přijala poměrně vlažně. Blizzard několikrát ujistil, že na základě obdržené zpětné vazby titul výrazně vylepšil. Hráčům nyní nejvíce vadí, že jde o masivně multiplayerovou akci na hrdiny, tedy titul, který vyžaduje, abyste byli neustále připojeni k internetu.

Diablo Immortal bude zdarma s mikrotransakcemi a je speciálně vytvořeno pro dotykové displeje. Verze pro chytré telefony a počítače budou propojeny, budete moci hrát s hráči ze všech platforem a přenášet svůj postup mezi verzemi.

V Diablo Immortal vstoupíte do nebezpečných kobek

Pokud budete chtít hrát na Androidu, musíte mít nainstalovanou alespoň verzi Android 5.0 a váš přístroj by měl disponovat procesorem Snapdragon 660 / Exynos 9611 a lepším, grafickým čipem Adreno 512 / Mali-G62 MP3 a lepším a operační pamětí 2 GB RAM a více. Pro iOS se uvádí iPhone 6S a novější a operační systém iOS 11 a novější.

Na PC operační systém Windows 7 a novější, procesor Intel Core i3 nebo AMD FX-8100, grafická karta NVIDIA GeForce GTX 460, ATI Radeon HD 6850 nebo Intel HD Graphics 530 a operační paměť 4 GB RAM.

V Diablo Immortal vstoupíte do nebezpečných kobek