Pozadí stránky
Pozadí stránky

5 skvělých e-knih pro něžné pohlaví
28. 5. 2018 13:01 | Patricie Kolohnátková

5 skvělých e-knih pro něžné pohlaví

Počasí za okny už nějaký čas láká k lenošení. Až si budete balit do tašky deku a opalovací krém, nezapomeňte ani na pořádný příběh, který vás chytí a jen tak nepustí. My pro vás máme pět e-knih, které jste si vy, čtenářky O2 Active oblíbili v květnu. Krom toho, že se od nich nebudete moct odtrhnout, mají ještě jednu obří výhodu. Protože si je můžete stáhnout do svého smartphonu, odpadá vám tahání těžkých papírových knih. Místo nich si radši přibalte něco dobrého na zub, ať si to volno pořádně užijete.

Abby Greenová - Polibek za milion dolarů

Žánr: Světová literatura, pro ženy

Hodnocení na DatabázeKnih.cz: 64 %

https://www.o2active.cz/knihy/bk1-178000

Ben je úspěšný businessman, který vydělává hromady peněz. S tím je spojená jedna nepříjemná věc: bulvární novináři jsou mu na stopě na každém kroku. Když přemýšlí, jak z této šlamastyky ven, dostane geniální nápad. Jeho pověsti záletníka by nic neprospělo víc než svatba s krásnou, hodnou a věrnou manželkou, která ho navíc bude poslouchat na slovo.

Když Lia už pomalu zapomněla, že ji otec před nějakou dobou přihlásil do prestižní seznamovací kanceláře, jeden nápadník se jí ozve. A podle všeho to navíc vypadá, že je pekelně bohatý, je to totiž dokonce miliardář. Pro ni tihle zbohatličtí nafoukaní synci nejsou žádné terno, a tak miliardáře bez mrknutí oka pošle k šípku. Proč je ale pořád tak neodbytný?!

Camilla Läckberg - Čarodějnice

Žánr: Světová literatura, detektivky

Hodnocení na DatabázeKnih.cz: 82 %

5 skvělých e-knih pro něžné pohlaví

Návrat oblíbené dvojice Patrik Hedström a Erika Falcková! Na statku u Fjällbacky se ztratí malá, čtyřletá holčička. Zpráva místními otřese, vždyť to vypadá, že se opakuje historie. Ze stejného statku před třemi desítkami let už jedna holčička zmizela a pár dní nato byla nalezena mrtvá. Její vraždy se tehdy dopustily dvě třináctileté dívky, kvůli věku ale nebyly souzeny.

Tělo malé Linney je pár dní po jejím zmizení nalezeno na břehu jezírka, navíc na stejném místě, kde byla oběť objevena i před třiceti lety. Detektiv Hedström začne mezi oběma případy hledat spojitost. Pomůže mu Erika, která o několik desítek let starém případu už nějakou dobu shromažďuje informace pro svoji knihu. Ve městě se zatím začíná rozbíhat hon na čarodějnice, který může mít děsivé následky.

B.A. Paris - V pasti lží

Žánr: Pro ženy, thrillery

Hodnocení na DatabázeKnih.cz: 88 %

5 skvělých e-knih pro něžné pohlaví

Další román autorky bestselleru Za zavřenými dveřmi se jmenuje V pasti lží. Hlavní hrdinka Cass je na začátku knihy ukázkovou mladou ženu. Má srovnaný život, doma milujícího manžela a její práce učitelky ji zcela naplňuje.

Jenomže pak se jednoho deštivého večera stane zásadní událost, po které už nic nebude jako předtím. Cass najednou neví, kde má auto a jestli si vzala prášky, je si ale jistá, že má hlavu plnou výčitek. Protože té mrtvé ženě možná mohla zachránit život. Anebo to všechno bylo jinak?

Elle Kennedy - Zůstaň

Žánr: Romány, pro ženy

Hodnocení na DatabázeKnih.cz: 88 %

5 skvělých e-knih pro něžné pohlaví

Hailey Taylorová Emeryová pracuje jako virtuální asistentka. Své klienty kvůli zachování anonymity nezná, postupem času si ale začíná být stoprocentně jistá, že ten nejoblíbenější musí být nutně hokejista Matt Eriksson. Který je jen tak mimochodem její největší idol. Když jí tenhle klient po nějaké době pozve na schůzku, Hailey zpanikaří. O zlomeném srdci totiž ví své.

O trablích s láskou by mohl dlouhé hodiny vyprávět i hokejista Matt Eriksson. Ten se právě vzpamatovává z bolestného rozvodu a odloučení od svých dětí, co nade vše miluje. Jediný, kdo mu v tuhle chvíli rozumí, je jeho virtuální asistentka. Proč se s ním ale tak tvrdošíjně odmítá setkat?

Mary E. Pearsová - Temná krása

Žánr: Fantasy, pro ženy, pro mládež

Hodnocení na DatabázeKnih.cz: 92 %

5 skvělých e-knih pro něžné pohlaví

Poslední díl fantasy série Letopisy pozůstalých, to je Tajemná krása. Opět se tu setkáváme s hlavní hrdinkou Liou, na kterou čeká její životní výzva. Hrozí totiž, že bude zničeno její království a nemůže tomu zabránit nikdo jiný než právě ona.

Nezdolná a svéhlavá Lia se tak musí čelem postavit svému životu, vzít na sebe odpovědnost, vypořádat se se zrádci a zasadit se o to, aby v království zase panoval mír. A aby toho nebylo málo, musí ještě vyřešit milostné problémy s Rafem a nějak se vypořádat s Kadenem.