Pozadí stránky
Pozadí stránky

Získejte neomezené životy a další výhody ve hrách Gardenscapes a Homescapes!
24. 11. 2017 18:00 | Martin Havlíček

Získejte neomezené životy a další výhody ve hrách Gardenscapes a Homescapes!

Akce již skončila.

O slevové akci Cyber Week, v rámci níž došlo ke zlevnění dvou desítek her na Google Play už jsme psali zde. Vybrané tituly si můžete po omezenou dobu pořídit za zlomek původní ceny. Možná jste ale nezaznamenali, že se tato akce netýká jen her s cenovkou. Výhody přináší i vybrané bezplatné hry. Jmenovitě duo Gardenscapes a Homescapes.

Obě se dlouhodobě drží v žebříčku popularity na prvních příčkách a my se tomu vůbec nedivíme! Hrám se povedlo skloubit dva odlišné žánry do jednoho svěžího celku. V Gardenscapes máte za úkol renovaci zpustlé zahrady, v Homescapes zase vybydleného domu. K tomu, abyste mohli opravit kašny a zasadit nové stromy, respektive vyměnit nábytek ve vile ovšem potřebujete hvězdičky. Jak je získáte? To není žádné tajemství, hvězdičky jsou odměnou za vyřešení puzzlu ve stylu spoj-3. Prostě spojujete stejnobarevné dílky do řad. Když se vám povede složit delší řadu nebo třeba stejnobarevný čtverec, dostanete navíc ještě bonus. Třeba bombou schopnou odpálit všechny dílky v blízkém okolí. Stáhněte si hru a vyzkoušejte si to sami!

Právě teď je ta nejlepší doba. Ode dneška až do úterka totiž získají všichni hráči neomezený počet životů, takže zábavě nic nebrání. Kromě toho si můžete výhodně pořídit virtuální zlaťáky a herní bonusy. Zlaťáky můžete využít například k dokoupení tahů, když se vám nepodaří splnit stanované úkoly na první pokus. Bonusy pak představují takový legální doping. Prostě urychlují řešení puzzlu. A konečně třetím důvodem, proč byste měli Gardenscapes a Homescapes zahrát zrovna v těchto dnech, jsou exkluzívní turnaje.

Nejde o první slevy v rámci Gardenscapes, ale rozhodně jsou historicky největší. Ale pozor, akce je časově omezená. Slevy končí 28.11., tak neotálejte!