Pozadí stránky
Pozadí stránky

Zajímavý příběh Death Stranding prožijete v češtině i na iPhonu 15 Pro
24. 1. 2024 19:46 | Michal Burian

Zajímavý příběh Death Stranding prožijete v češtině i na iPhonu 15 Pro

S iPhonem 15 Pro se společnost Apple snaží expandovat do herního světa. Po Resident Evil Village a Resident Evil 4 Remake přichází na řadu zajímavé akční dobrodružství Death Stranding. Hra s hvězdným Normanem Reedusem (seriál Živí mrtví) v hlavní roli vyšla už v roce 2019 na PlayStation 4, v září 2021 následovala verze pro PlayStation 5 a v březnu 2022 se dočkali také hráči na počítačích s Windows.

Díky výkonnému hardwaru bude tato hra nyní dostupná také pro iPhone 15 Pro, a to s českou lokalizací v podobě přeloženého textu. Stane se tak už 31. ledna letošního roku. Pokud se vám Death Stranding zamlouvá a láká vás, tak byste měli zvážit předobjednávku. Na App Store je hra za 499 Kč. Po vydání bude stát 1000 Kč.

Zajímavý příběh Death Stranding prožijete v češtině i na iPhonu 15 Pro

Death Stranding vytvořil Hideo Kodžima, legendární tvůrce, který je podepsaný za sérií Metal Gear Solid. Tvrdí, že Death Stranding je zcela nový žánr. Jako Sam Bridges máte za úkol dodat lidstvu naději tím, že spojíte poslední přeživší zdecimované Ameriky. Hra se totiž odehrává v budoucnosti, kde se v důsledku záhadné události známé jako Příliv smrti otevřela brána mezi živými a mrtvými a po zhrouceném světě poznamenaném rozpadlou společností se potulují groteskní stvoření ze zásvětí. Čeká vás cestování nebezpečnou pustinou, přenášení těžkých nákladů a boj.

iOS verze Death Stranding bude hratelná také na iPadu a Macu s čipy řady M (M1, M2 a M3, jakož i varianty Pro, Max a Ultra). Později vyjde ještě Assassin's Creed Mirage od Ubisoftu.