Pozadí stránky
Pozadí stránky

Známý policajt Pankrác začal nový případ vyšetřovat i na iOS
29. 4. 2023 17:56 | Michal Burian

Známý policajt Pankrác začal nový případ vyšetřovat i na iOS

Pokračování známé české klikací adventury s policajtem Pankrácem je už dostupné i pro zařízení s operačním systém iOS. Hra Polda 7 i v této verzi umožňuje vyzkoušet si bezplatně úvod a zbytek obsahu si dodatečně koupit. Plná verze nabízí herní dobu kolem 12 až 15 hodin a skládá se z více než 40 herních obrazovek a stovky předmětů.

„Záhadná zpráva Temného lorda Vedra a havárie kosmické lodi odstartují kolotoč událostí, které může vyřešit jen náš elitní detektiv Pankrác. S grácií sobě vlastní se pouští do akce a můžete si být jisti, že bezpečnost matičky Země je před šmejdem z vesmíru v těch nejlepších rukách,“ uvádějí o hře Polda 7 její autoři ze studia Zima Software a potvrzují, že ve dvou se to lépe táhne. Proto poprvé v sérii není Pankrác na misi sám.

Doprovod mu dělá sympatická parťačka, která s použitím ženských zbraní a s ladností kočky zasáhne tam, kde by po nájezdu Pankráce zůstal jen chaos a zmar, vysvětlují vývojáři. Dobrodružství zavede oba hrdiny na Celebritycon, setkání největších hvězd a mozků naší planety. Chtějí mimozemšťané unést výkvět lidské společnosti? Co před námi tají vůdci světových velmocí? Hrozí naší civilizaci nebezpečí, nebo je to všechno jinak? Na to už budete muset přijít vy.