Pozadí stránky
Pozadí stránky

Autoři Pokémon GO přicházejí s Monster Hunter Now
28. 4. 2023 21:26 | Michal Burian

Autoři Pokémon GO přicházejí s Monster Hunter Now

Studio Niantic přináší další známou herní značku do našeho světa. Po úspěchu Pokémon GO se firma spojila se společností Capcom a v rozšířené realitě nám na chytrých telefonech a tabletech nabídne lov obávaných příšer z Monster Hunter.

Hra Monster Hunter Now je popisována jako akční RPG (hra na hrdiny) kombinující bohatou encyklopedii příšer známou ze série Monster Hunter a hratelnost založenou na lokacích a mapách reálného světa známou z Pokémon GO. Budete se setkávat tváří v tvář s příšerami, bojovat s nimi pomocí různých zbraní a získané suroviny pak využijete k vylepšování vybavení.

Souboje s monstry budou velmi rychlé. Trvat mají maximálně lehce přes minutu, ovšem mají být intenzivní. Nemusíte se ale bát, ovládání je prý intuitivní a jednoduché, aby ho zvládl naprosto každý. De facto bude stačit klikat na dotykovou obrazovku svého zařízení, případně na ní držet prst.

Autoři Pokémon GO přicházejí s Monster Hunter Now

Hrát bude možné sólo i ve skupinách až čtyř hráčů. Cestu vám bude zpříjemňovat Palico. Tenhle druh výjimečně inteligentní kočky bude chodit po boku vaší postavy, poskytovat vám rady a pomáhat. Zajímavou novinkou je potom mechanika paintballu. Ta vám umožní označit příšeru, s kterou jste se setkali, a dokončit bitvu až se vrátíte domů nebo kdykoli se vám to bude hodit. Když zrovna nebudete hrát, tak za vás příšery bude lovit Palico, bude je označovat pomocí paintballu a až hru zapnete, vyzve vás, abyste proti nim zahájili útok.

Monster Hunter Now dorazí pro Android a iOS během září letošního roku.