Pozadí stránky
Pozadí stránky

Probuďte v sobě lepší já s tituly se slevou 40 %
18. 4. 2023 8:57 | Patricie Kolohnátková

Probuďte v sobě lepší já s tituly se slevou 40 %

Hledáte způsob, jak bojovat se svými úzkostmi a strachy, lépe spát či se snažíte zůstat zdraví jen za pomoci zdravého životního stylu a síly přírody? Anebo hledáte průvodce pro nejkrásnější životní období v podobě těhotenství či rodičovství?

Pak vás jistě potěší náš dnešní výběr titulů nakladatelství Maitrea, které až do 1. května získáte se skvělou slevou 40 %. Vybírat můžete z autorů bestsellerů, jako jsou Bill Plotkin, Sarah J. Buckleyová či Tsultrim Allione. Přejeme příjemné čtení a co nejhladší cestu k vašemu lepšímu já.

SOULCRAFT - SÍLA DUŠE

Bill Plotkin

Žánr: Duchovní literatura, osobní rozvoj

Chcete dokonale poznat svoji duši? Stahujte titul amerického autora Billa Plotkina. Hlubinný psycholog a odborník na spánek a sny tu vysvětluje, že úplně stejně, jako jsou důležité horní čakry, je nezbytné pečovat i o ty dolní. A že k duchovní rovnováze neodmyslitelně patří jak meditace a pohoda, tak i všechny negativní emoce včetně žalu či vzteku, jimiž si musí projít každý z nás. A samozřejmě poradí, jak s těmito pocity lépe pracovat.

Hodnocení na Databázi knih: 95 %

Probuďte v sobě lepší já s tituly se slevou 40 %

PEČUJ O SVÉ DÉMONY

Tsultrim Allione

Žánr: Naučná literatura, osobní rozvoj, psychologie

Tsultrim Allione, jedna z nejvýraznějších osobností budhismu ve Spojených státech, vydala celou řadu bestsellerů. Jedním z těch nejúspěšnějších je publikace Pečuj o své démony, kde ukazuje, že i všemu negativnímu, co nás v životě potká, je třeba věnovat náležitou pozornost.

S pomocí pěti jednoduchých kroků vás naučí, jak své démony poznat, jak s nimi bojovat a hlavně jak se od nich nadobro osvobodit. K tomu nechybí příklady z praxe, které vás ke změně vzorců chování budou náležitě motivovat.

Hodnocení na Databázi knih: 82 %

Probuďte v sobě lepší já s tituly se slevou 40 %

JEMNÝ POROD, JEMNÉ MATEŘSTVÍ

Sarah J. Buckleyová

Žánr: Naučná literatura, rodina, zdravotnictví

Průvodce těhotenstvím, porodem i mateřstvím, to je Jemný porod, jemné mateřství. Autorkou sbírky esejů je lékařka a mezinárodně uznávaná odbornice na porody Sarah J. Buckleyová, která  tu spojuje staré moudrosti i současný výzkum. A s pomocí řady studií ukazuje jak výhody přirozeného porodu bez zásahu zdravotníků, stejně jako radí, kdy neodmítnout lékařské zákroky v těhotenství i při porodu. Třešinkou na dortu jsou pak příběhy, které posbírala v rámci čtyř svých těhotenství i domácích porodů.

Hodnocení na Databázi knih: 93 %

Probuďte v sobě lepší já s tituly se slevou 40 %

PŘÍRODA A LIDSKÁ DUŠE

Bill Plotkin

Žánr: Duchovní literatura

Titul, ke kterému se zcela jistě budete vracet, to je Příroda a lidská duše od amerického psychologa Billa Plotkina. Autor tu definuje celkem osm stádií lidského života a detailně popisuje kulturní a individuální úkoly pro každé z těchto stádií. Na víc než sedmi stech stránkách tak dostanete podrobný návod, jak na svůj vnější i vnitřní vývoj, ať už jste v jakémkoliv věku.

Hodnocení na Databázi knih: 88 %

Probuďte v sobě lepší já s tituly se slevou 40 %

MOUDROST ÁJURVÉDSKÉHO ŽIVOTNÍHO STYLU

Acharya Shunya

Žánr: Duchovní literatura, esoterika, zdraví

Indická ájurvéda je považovaná za vůbec nejstarší holistický systém péče o zdraví. Její učení nabízí mimo jiné ucelený recept na optimalizaci zdraví, předcházení nemocem a vitální život. Ájurvédská učitelka Acharya Shunya vám ukáže, že pokud se přizpůsobíme rytmům přírody, dosáhneme rovnováhy. A že za zdravím stojí každodenní rituály, hodnotná strava, spirituální praxe a péče o sebe. Toužíte po harmonii těla s duší? Pak je Moudrost ájurvédského životního stylu přesně pro vás.

Hodnocení na Databázi knih: 97 %

Probuďte v sobě lepší já s tituly se slevou 40 %

O2 Knihovna

V naší O2 Knihovně najdete tisíce e-knih a audioknih nejrůznějších žánrů na jednom místě. Stáhněte si zdarma aplikaci O2 Knihovny a mějte tak své čtení i poslech stále po ruce! 

Aplikace O2 Knihovna je zcela zdarma a můžete v ní pohodlně číst a poslouchat vaše oblíbené knihy. Stahnout si ji můžete s využitím QR kódu vedle nebo tlačítla níže.