Pozadí stránky
Pozadí stránky

Rozlučte se s Apex Legends Mobile
21. 2. 2023 13:42 | Michal Burian

Rozlučte se s Apex Legends Mobile

Pokud patříte mezi fanoušky Apex Legends Mobile, tak pro vás nemáme vůbec dobrou zprávu. Společnost Electronic Arts oznámila, že tahle bezplatná střílečka pro iOS a Android bude vypnuta 1. května letošního roku. Důvodem je, že nedosahuje požadované kvality a uspokojivého tempa přidávání nového obsahu.

Hru z Apple App Store a Google Play Store nelze už ani stáhnout, zatímco ti, co mají hru ve svém telefonu nainstalovanou, tak mohou v hraní pokračovat do zmiňovaného 1. května. Do té doby je také nutné utratit veškerou digitální měnu. Takže stále máte čas se s Apex Legends Mobile rozloučit.

Bohužel to není jediná špatná zpráva od Electronic Arts. Firma se rozhodla také zrušit vývoj dosud nespuštěné střílečky Battlefield Mobile. V obou případech je důležité, že společnost hodlá pokračovat na mobilním trhu a chystá nové zážitky, které budou lepší.

Hra Apex Legends Mobile měla na chytré telefony přinést zážitek z původního Apex Legends, který je dostupný pro počítače a konzole. To se podařilo a jde téměř o kopii. Jedná se o battle royale střílečku z pohledu první osoby, kde se na život a na smrt utká až 60 hráčů najednou. Avšak hráči nejsou sami, v zápasech bojují dvoučlenné až tříčlenné týmy.

Pokud místo Apex Legends Mobile hledáte něco jiného, lze doporučit Call of Duty Mobile, případně si počkejte na Call of Duty Warzone Mobile, které má být brzy spuštěno.