Pozadí stránky
Pozadí stránky

O přežití, obětování a přátelství je hra Valiant Hearts: Coming Home
29. 1. 2023 18:11 | Michal Burian

O přežití, obětování a přátelství je hra Valiant Hearts: Coming Home

Možná znáte Valiant Hearts: The Great War, oceňovanou hru od Ubisoftu, která už brzy dostane pokračování. To vyjde pouze na chytré telefony a tablety s operačními systémy Android a iOS. Jmenuje se Valiant Hearts: Coming Home a bude o přežití, obětování a přátelství v příběhu zasazeném do drsné první světové války.

Příběh Valiant Hearts: Coming Home vzdává hold Harlem Hellfighters, první afroamerické pěší jednotce bojující v první světové válce, která bořila rasové bariéry doma i v zahraničí. Nadále se ale soustředí na čtyři hrdiny z Valiant Hearts: The Great War, jen nabídne více průzkumu, hádanek a akce.

O přežití, obětování a přátelství je hra Valiant Hearts: Coming Home

Když se vám bude dařit, stanete se v tomhle chaosu hrdinou. Budete uzdravovat raněné, řešit hádanky a plnit další nelehké úkoly a sledovat příběh obyčejných lidí vržených do neobyčejných okolností první světové války. Postupně se osudy čtyř hrdinů protnou a vy můžete každému z nich pomoci přežít hrůzy zákopů po boku jejich věrného psího společníka.

Vše doprovází animovaná grafika ve stylu románu a prostředí sahá od mořských hlubin a rozbouřené oblohy až po zákopy západní fronty.

Valiant Hearts: Coming Home vyjde už 31. ledna letošního roku pro Android a iOS. Hra bude dostupná výhradně pro předplatitele Netflixu. Jde o první ze tří mobilní her, které Ubisoft a Netflix letos přinesou členům Netflixu.