Pozadí stránky
Pozadí stránky

Hrdinové ze světa Pána prstenů se postaví zlu ve sběratelském RPG
11. 5. 2022 12:37 | Michal Burian

Hrdinové ze světa Pána prstenů se postaví zlu ve sběratelském RPG

Do fantasy světa Pána prstenů a Hobita od J. R. R. Tolkiena se podíváme v další bezplatné mobilní hře. Středozem navštívíme prostřednictvím sběratelské akční hry na hrdiny The Lord of the Rings: Heroes of Middle-earth, kterou připravuje kalifornské studio Capital Games pod hlavičkou vydavatelství Electronic Arts.

V Capital Games mají s podobnými tituly bohaté zkušenosti, v roce 2018 vytvořili oblíbené mobilní sběratelské RPG Star Wars: Galaxy of Heroes. Nyní hodlají zkušenosti z předaleké galaxie využít a přinést hráčům pohlcující příběh, tahové souboje, propracovaný sběratelský systém a širokou škálu postav napříč světy Pána prstenů a Hobita.

Hrdinové ze světa Pána prstenů se postaví zlu ve sběratelském RPG

Očekává se, že styl a hratelnost Heroes of Middle-earth bude podobná Star Wars: Galaxy of Heroes. Tvůrčí tým je složen z fanoušků Tolkiena, kteří slibují vysoce věrnou grafiku a filmové animace. Bohužel jsme ale dosud neviděli žádný obrázek, natož záběry z hraní. Vystačit si musíme s artworkem oznamujícím spolupráci mezi EA a Middle-earth Enterprises.

„Hráči budou bojovat v ikonických příbězích z Tolkienova světa a utkají se proti velkému zlu Středozemě,“ uvedla EA v oznámení. Nikdo už ale nejmenoval, na jaké hrdiny se přesně můžeme těšit.

Další informace o The Lord of the Rings: Heroes of Middle-earth očekáváme v nadcházejících měsících, v létě se totiž rozběhne testování beta verze v blíže nespecifikovaných regionech. Plná verze by měla být dostupná do konce roku 2022 pro Android a iOS.

Při čekání na sběratelskou hru na hrdiny si můžete zahrát jiný bezplatný titul, The Lord of the Rings: Rise to War je bezplatná strategie.