Pozadí stránky
Pozadí stránky

Vánoční nadílka herních konzolí končí v neděli. Ještě máte šanci na výhru!
15. 12. 2017 12:29 | Martin Havlíček

Vánoční nadílka herních konzolí končí v neděli. Ještě máte šanci na výhru!

O herní konzoli si děti píšou Ježíškovi pravidelně. A nejenom děti! Aniž bychom chtěli kazit překvapení, tak prozradíme, že Pavel T. z Prahy, Miroslav P. z Ústí, Nikola z Chřibské a Eva K. z Brna letos pod stromkem nějakou konzoli najdou. To jsou totiž jména prvních šťastlivců, kteří vyhráli v naší velké vánoční soutěži. Zásoby ale ještě nebyly vyčerpány, ještě se k nim můžete připojit.

Pravidla soutěže jsou jednoduchá. Stačí, když si koupíte nějakou drobnost na O2 Active. Elektronickou knížku, audioknihu, uvítací melodii nebo magazín v elektronické podobě. Třeba nový magazín PlayStation, kde najdete přehled nejzajímavějších her pro konzoli od Sony.

TIP! Máte doma PlayStation 4 nebo uvažujete o jeho koupit? Oficiální magazín PlayStation poslouží jako průvodce hrami a funkcemi této konzole. Nejde o katalog, za časopisem stojí zkušená redakce pod vedením legendárního Mikoláše Tučka. Dočtete se o nejperspektivnějších připravovaných hrách, o virtuální realitě PS VR, historii PlayStationu a nechybí ani tipy a triky k ovládnutí konzole.

Na hodnotě objednávky nezáleží. Do slosování jdou všichni zákazníci, kteří nakoupí minimálně za jednu korunu. Soutěží se o herní konzole Xbox One X a PlayStation 4 Pro (v balení se hrou FIFA 18 nebo Gran Turismo Sport).

PlayStation 4 Pro

Označení „Pro“ znamená vylepšenou a výkonnější verzi herní konzole PlayStation 4. Spustíte na ní libovolnou hru z bohaté nabídky konzole, ale oproti klasické PS4 mohou hry běžet plynuleji a lépe vypadat. Novinky jsou dokonce vytvořeny konzoli na míru. Běží v rozlišení 4K a podporu technologie HDR pro zobrazení barevného spektra v plném rozsahu. Jinými slovy, využívají plný potenciál moderních televizí. Konzole také podporuje virtuální realitu PS VR, ovšem pro tu potřebujete speciální brýle a ovladače, které se prodávají samostatně.

Doporučené hry: Horizon Zero Dawn, Gran Turismo Sport, Uncharted Lost Legacy

Xbox One X

Xbox One X je nejnovější a papírově nejvýkonnější herní konzole. Podporuje nativní 4K, takže hry vypadají nádherně i na velkých televizích, HDR pro působivější barvy a prostorový zvuk. Ve srovnáním s Xbox One S je nové „ixko“ také o 40 % výkonnější. Kromě nejnovějších herních pecek na Xbox One X rozběháte i „retro“ ze starších konzolí rodiny Xbox. Stovky her pro Xbox One doplní stovky dalších z Xbox 360 a úplně prvního Xboxu.  

Doporučené hry: Forza Motorsport 7, Halo Wars 2, Gears of War 4