Pozadí stránky
Pozadí stránky
Obálka knihy Podrobení

Podrobení

Helen Hardt


Tato e-kniha je dostupná ve formátech:

ePUB Mobi PDF

Dostupnost formátů zavisí na vydavateli. E-knihy mají velikost od 1 MB do 30 MB.


Vydavatel: Red
Vydáno: 2024
Série: Bratři Steelové díl 6
Jazyk: český
Počet stran: 296

Stejně jako v předchozích dílech této ságy se zde proplétají motivy vášně, lásky, žhavého sexu, klamu, hrůzy, zklamání a naděje, takže si čtenáři ani nemají čas vydechnout.

Sledujeme rozvíjející se příběh lásky mimořádně přitažlivého a bohatého rančera Jonaha Steela a terapeutky Melanie Carmichaelové, krásné ženy, která si ale tak docela nevěří. Dokáže se plně poddat Jonahově zálibě v sexu s příměsí dominance a submisivity a nechá se vynést do nových výšin erotiky i partnerské lásky?

Jak Jonah, tak Melanie se potýkají s dědictvím neblahé minulosti, která jen neochotně vydává svá tajemství a staví jim do cesty nová a nová nebezpečí. Kdo byl ve skutečnosti otec Jonaha Steela, a bylo by možné, že jeho bratr Ryan je dítětem jiné matky než Daphne Steelové?

Třetí a nejnebezpečnější z trojice psychopatických kriminálníků, kteří se na rodině Steelových tak provinili, je stále na svobodě, navíc se na scéně objevuje jeho dcera. Postupné odhalování zločinců, kteří v dětství nesli Jonahova bratra Talona, týrali ho a znásilňovali, stále pokračuje.

více

Série Bratři Steelové

Obálka knihy Touha
Touha
Obálka knihy Posedlost
Posedlost
Obálka knihy Oddanost
Oddanost
Obálka knihy Okouzlení
Okouzlení
Obálka knihy Plamen
Plamen
Obálka knihy Podrobení
Podrobení

Jak číst zakoupené e-knihy nejpohodlněji?


Ikona aplikace O2 Knihovna
V aplikaci O2 Knihovna
• bez registrace
• na telefonu i tabletu
Stáhnout zdarma