Pozadí stránky
Pozadí stránky
Obálka knihy Konec nevinnosti

Konec nevinnosti

Alessandra Torre


Tato e-kniha je dostupná ve formátech:

ePUB Mobi PDF

Dostupnost formátů zavisí na vydavateli. E-knihy mají velikost od 1 MB do 30 MB.


Vydavatel: Mystery Press
Vydáno: 2023
Série: Nevinnost díl 3
Jazyk: český
Počet stran: 296

MYSLELA SI, ŽE JE JEN JEJÍ. ŽE JI MILUJE. ŽE MU STAČÍ…

Julii Campbellové se na prstu leskne zbrusu nový zásnubní prsten. Jen ona však ví, co všechno představuje a že zdaleka nejde pouze o štěstí, lásku a první krok k pohádkovému manželství s božským Bradem De Lucou.

Jeden rok. Právě tolik času má na to, aby se dozvěděla víc o muži, kterého si má vzít. Aby poznala jeho rodinu – a prozkoumala jeho tělo a všechny nemravné, neodolatelné způsoby, jimiž dokáže naplnit její nejtajnější touhy.

Ne všechno je ale pouze sex a nevinné hry. Jakkoliv divoké zvíře v Bradově nitru umocňuje její chtíč, Julie si zároveň uvědomuje, že zkrotit ho bude těžké, ne-li nemožné. A navíc na scénu vstupují lidé, co si jejich sňatek nepřejí.

Julie se tak musí vypořádat nejen s vlastními city, ale i se záští, jež může vést až k násilí. Dovedla by však ještě vůbec žít, kdyby to znamenalo ztratit muže, který jí ukradl srdce a zasvětil ji do těch nejzakázanějších rozkoší?

___

Vyvrcholení skandální erotické série od autorky bestsellerů Smlouva na lásku, Černé lži a Hříchy Hollywoodu, které by si neměla nechat uniknout žádná čtenářka románů Božský bastard a Jeho banán.

více

Série Nevinnost

Jak číst zakoupené e-knihy nejpohodlněji?


Ikona aplikace O2 Knihovna
V aplikaci O2 Knihovna
• bez registrace
• na telefonu i tabletu
Stáhnout zdarma