Pozadí stránky
Pozadí stránky
Obálka knihy Toužím po tobě

Toužím po tobě

J. T. Geissinger


Tato e-kniha je dostupná ve formátech:

ePUB Mobi PDF

Dostupnost formátů zavisí na vydavateli. E-knihy mají velikost od 1 MB do 30 MB.


Vydavatel: Red
Vydáno: 2022
Série: Vzplanutí díl 3
Jazyk: český
Počet stran: 344

Tahle pohádka plná sexy zvratů je o nemajetné švadlence ze San Francisca a králi italské exkluzivní módní tvorby. Kdo na koho co ušije a jak to všechno dopadne?

Majitelka butiku Kimber DiSantová má za sebou perné chvíle. Z jejího prince Krasoně se vyklube prevít, který jí dá kopačky rovnou u oltáře, a obchod lehne popelem (doslova). Kimber se ocitá v italské Florencii s macechou, učiněnou ledovou královnou, a snaží se zachránit neprosperující krejčovskou firmu svého zesnulého otce. Situaci může zhoršit už jen jedna věc: další muž v jejím životě. S nabídkou na odkoupení otcovy firmy přijde arogantní italský módní magnát, bohatý a sexy jako hrom. Vzájemná přitažlivost přesahuje všechny meze, ale Kimber se nehodlá znovu spálit.

Matteovi Morettimu ženy neříkají ne – a už vůbec ne tak vehementně a vztekle, jak to umí Kimber. Zatímco mezi nimi jiskří žár, Matteo pro tuhle senzační Američanku přichystá záludný plán. Co má v úmyslu? Dobývat ji krok za krokem vášnivými polibky.

Kimber si říká, že je to všechno jenom hra. Jejímu zlomenému srdci jistě nehrozí nebezpečí, Matteovy doteky ji nepřimějí roztančit se radostí. Ale i nejzarputilejším nepřátelům se může stát, že se fantazie v životě promění ve skutečnou romantiku.

více

Série Vzplanutí

Jak číst zakoupené e-knihy nejpohodlněji?


Ikona aplikace O2 Knihovna
V aplikaci O2 Knihovna
• bez registrace
• na telefonu i tabletu
Stáhnout zdarma