Pozadí stránky
Pozadí stránky
Obálka knihy Vzplanutí: První kolo

Vzplanutí: První kolo

P. S. Herytiera


Tato e-kniha je dostupná ve formátech:

ePUB Mobi PDF

Dostupnost formátů zavisí na vydavateli. E-knihy mají velikost od 1 MB do 30 MB.


Vydavatel: Red
Vydáno: 2023
Série: Vzplanutí díl 1
Jazyk: český
Počet stran: 522

Victoria Joseline Clarková nikdy nepatřila k těm nejrozvážnějším dívkám, ačkoli jí nelze upřít dostatek inteligence. Po celých sedmnáct let svého života se považovala za průměrného člověka a vedla průměrný život. Studium na renomované střední škole, nekonečné hádky s otravným bratrem, neustálé mejdany s přáteli, rodinné večeře v kruhu starostlivé matky a věrného psa: ničím nevyčnívala nad ostatní teenagery.

Její rodiče měli jediný cíl: vychovat ze svých dětí slušné lidi. Odmala Victorii vštěpovali železné zásady, které slepě dodržovala v přesvědčení, že se tím vyhne problémům, o kterých jí vyprávěla matka.

Bohužel nebyla připravena na skutečnost, že se její největší hrozbou stane vysoký chlapec s mrtvým pohledem a úsměvem, ze kterého mrazí. Stačilo jen pár špatně zvolených slov a začal souboj, se kterým nikdy nepočítala. Všechno se vymklo kontrole ve chvíli, kdy vyšlo najevo, že je ten namyšlený kluk legendou nelegálních boxerských duelů, které se již řadu let protiví její matce – pravé ruce místního starosty a loajální obdivovatelce příslušníků místní policie.

více

Série Vzplanutí

Jak číst zakoupené e-knihy nejpohodlněji?


Ikona aplikace O2 Knihovna
V aplikaci O2 Knihovna
• bez registrace
• na telefonu i tabletu
Stáhnout zdarma