Pozadí stránky
Pozadí stránky
Obálka knihy Můj klenot

Můj klenot

Lauren Blakely


Tato e-kniha je dostupná ve formátech:

ePUB Mobi PDF

Dostupnost formátů zavisí na vydavateli. E-knihy mají velikost od 1 MB do 30 MB.


Vydavatel: Red
Vydáno: 2022
Série: Můj klenot díl 1
Jazyk: český
Počet stran: 264

Mám VŠECHNY ty správný přednosti. Vzhled, mozek, svoje vlastní peníze a velkýho ptáka. Možná si myslíte, že jsem kretén. Zním tak, že? Jsem pekelně sexy, královsky bohatej, zatraceně chytrej a mám kládu jako kůň.

Hádejte co! Můj příběh jste ještě neslyšeli. Jasně, mohl bych být playboy, jak mě nazývá newyorskej bulvár. Ale já jsem playboy, kterej je náhodou i bezva chlap. Takže jsem vlastně jedinečnej. Jedinej problém je, že táta potřebuje, abych trochu přibrzdil. Ve městě jsou konzervativní investoři, kteří chtějí koupit jeho hlavní klenotnictví na Pátý avenue, a tak potřebuje nejen, abych zapnul poklopec, ale taky abych se trochu choval jako někdo, kdo už se chystá usadit.

V pohodě. Pro tátu to můžu udělat. Koneckonců, to jemu vděčím za svůj klenot. Takže požádám svou nejlepší kamarádku a obchodní partnerku, aby byla následující týden mojí snoubenkou. Charlotte do toho jde. Má svoje vlastní důvody, proč říct ano.

A velice záhy všechno tohle předstírání na veřejnosti vede k naprosto žádnýmu předstírání v ložnici. Protože prostě nemůže předstírat ty orgasmický výkřiky, který zkroutí prsty na nohách a tříští okenní tabulky – výkřiky, který vydává, když ji v peřinách dostávám do novejch výšin. A já nemůžu předstírat, že k ní necítím nic skutečnýho. Do čeho jsem se to sakra s tímhle… velkým klenotem dostal?

více

Série Můj klenot

Jak číst zakoupené e-knihy nejpohodlněji?


Ikona aplikace O2 Knihovna
V aplikaci O2 Knihovna
• bez registrace
• na telefonu i tabletu
Stáhnout zdarma