Pozadí stránky
Pozadí stránky
Obálka knihy Rendez-vous s múzou

Rendez-vous s múzou

Dee Ernstová


Tato e-kniha je dostupná ve formátech:

ePUB Mobi PDF

Dostupnost formátů zavisí na vydavateli. E-knihy mají velikost od 1 MB do 30 MB.


Vydavatel: Metafora
Vydáno: 2021
Jazyk: český
Počet stran: 304

Všechno, co osmačtyřicetiletá čerstvě „single“ spisovatelka Maggie Blissová potřebuje, je začít pracovat na nové knize. Jenže ze sebe nemůže nic kloudného dostat, právě se rozešla se svým přítelem a tvůrčí blok se jí nedaří prolomit. Je zoufalá. Naštěstí má pro ni její literární agent a kamarád Lee řešení – Paříž!

Krásný byt s milou a elegantní hospodyní připravenou splnit každé její přání – teď už přece nemůže práci na rukopisu nic bránit. Ostatně, kde jinde by na autorku romantických příběhů měla čekat inspirace, když ne v srdci města světel, lásky a kultury? Sen o hvězdné kariéře nikdy nebyl víc na dosah…

… anebo se všechno ještě může zvrtnout?

Termín odevzdání se blíží a Maggie stále ještě zbývá napsat podstatnou část knihy. To poslední, co potřebuje, je, aby ji od psaní někdo rozptyloval. Jenže dovolenou v Paříži právě tráví i její okouzlující exmanžel, s nímž zůstali dobrými přáteli a který je tu také sám. A když Maggie ráno ve své koupelně nečekaně narazí na pohledného Francouze, je jasné, že o vzruchy a rozptýlení tady nebude nouze. Ale kde je ta múza?

více

Jak číst zakoupené e-knihy nejpohodlněji?


Ikona aplikace O2 Knihovna
V aplikaci O2 Knihovna
• bez registrace
• na telefonu i tabletu
Stáhnout zdarma