Pozadí stránky
Pozadí stránky
Obálka knihy Julie mezi slovy

Julie mezi slovy

Petra Dvořáková


Tato e-kniha je dostupná ve formátech:

ePUB Mobi PDF

Dostupnost formátů zavisí na vydavateli. E-knihy mají velikost od 1 MB do 30 MB.


Vydavatel: Host
Vydáno: 2020
Jazyk: český
Počet stran: 191

Na pozadí krátkých poutavých příběhů kniha přináší výklad řady pojmů, které ze světa dospělých pronikají do světa dětí. Julie mezi slovy se dotýká tématu rozvodu rodičů a rozpadu rodiny i vytváření citových vazeb k novým partnerům rodičů a jejich dětem. Pro dětského čtenáře otevírá naději na vyrovnání se s jednou z nejbolestnějších zkušeností dětství.

Druhé, rozšířené vydání úspěšné a oceňované knihy autorka na přání malých čtenářů doplnila o další dobrodružství. A i když se občas vloudí nějaký smutek, všechno má nakonec dobré řešení a šťastný konec.

Cena Zlatá stuha 2014 — beletrie pro mládež

–––

Ahoj, jmenuji se Julie a je mi deset. Naši se nedávno rozvedli a my teď s tátou a Elou máme novou rodinu… S tetou, Jakubem a Vítkem. Ke vší smůle jsme se přestěhovali na vesnici, a to je úplně jiné než bydlet v Praze. Nejsou tu vůbec žádná nákupní centra nebo výběrové školy. A holky tady na vesnici? Ty se vůbec nevyznají! Navíc mi život pořádně komplikují nejrůznější dospělácká slova, kterým nerozumím. Taky se mně moc stýská po mamince, která je začarovaná. Naštěstí mám tajný plán, jak tohle všechno zvládnout. Teda pokud se do toho nepřiplete burunduk a seženeme dudlík. Už se moc těším, až vám to všechno budu vyprávět.

Julie

více

Jak číst zakoupené e-knihy nejpohodlněji?


Ikona aplikace O2 Knihovna
V aplikaci O2 Knihovna
• bez registrace
• na telefonu i tabletu
Stáhnout zdarma