Pozadí stránky
Pozadí stránky
Obálka knihy Jidáš zbavený pout Pronásledování

Jidáš zbavený pout Pronásledování

Peter F. Hamilton


Tato e-kniha je dostupná ve formátech:

ePUB Mobi PDF

Dostupnost formátů zavisí na vydavateli. E-knihy mají velikost od 1 MB do 30 MB.


Vydavatel: Planeta9
Vydáno: 2019
Série: Sága Společenství díl 3
Jazyk: český
Počet stran: 667

Jidáš zbavený pout Pronásledování otevírá druhý díl Ságy Společenství.

Nepochopitelné zmizení hvězdy ve vzdálené galaxii podnítilo mocné, sebevědomé a mírumilovné Společenství vyslat na průzkum záhady výjimečnou vesmírnou loď. Přílet lodi zničí bariéru kolem mizející hvězdy a uvolní děsivé zlo dosud uvězněné uvnitř. Agresivní a dravý druh mimozemšťanu udeří okamžitě, tvrdě a naprosto bez slitování.

Dokonalí se stanou nejhorší můrou Společenství. Soužití s technologicky vyspělými mimozemšťany je nemožné, Dokonalí jsou geneticky determinováni k vyhlazení jiných forem života. Třiadvacet světů Společenství již padlo za oběť invazi Dokonalých. A nikdo neví, kde udeří příště.

Přesto nejsou Dokonalí pro Společenství jedinou hrozbou.

Záhadný kult Strážců identity se více než sto let pokouší varovat před další mimozemskou hrozbou, rafinovaným, nepolapitelným Hvězdoplavcem, rozežírajícím jednotu Společenství. Ocejchováni nálepkou teroristů jsou Strážci identity psanci na všech planetách, pronásledováni do posledního muže neúnavnou Paulou Mylo, zcela oddanou své práci – boji se zločinem

Nové důkazy však naznačují, že Strážci identity se celou dobu nemýlili. Hvězdoplavec umístil své agenty na životně důležité pozice v celém Společenství, a ti nyní sabotují veškeré válečné úsilí a obranu proti Dokonalým. Pracuje Hvězdoplavec pro Dokonalé nebo rafinovaně vehnal dva druhy do boje na život a smrt pro svůj vlastní prospěch?

Lapeno mezi dvěma děsivými nepříteli, jeden brutální vetřelec dobývající se dovnitř, druhý jako nelítostná choroba zabíjející hluboko uvnitř, vyděšené a roztříštěné Společenství se musí sjednotit jako nikdy dříve.

více

Série Sága Společenství

Jak číst zakoupené e-knihy nejpohodlněji?


Ikona aplikace O2 Knihovna
V aplikaci O2 Knihovna
• bez registrace
• na telefonu i tabletu
Stáhnout zdarma