Pozadí stránky
Pozadí stránky
Obálka knihy Splněné sny

Splněné sny

Jude Deveraux


Tato e-kniha je dostupná ve formátech:

ePUB Mobi

Dostupnost formátů zavisí na vydavateli. E-knihy mají velikost od 1 MB do 30 MB.


Vydavatel: Baronet
Vydáno: 2019
Jazyk: český
Počet stran: 440

Jednoho osudného léta se tři velice odlišné ženy ocitnou v městečku Summer Hill ve Virginii a zjistí, že mají společného mnohem víc, než si zpočátku uvědomovaly...

První manželství šedesátnice Olivie bylo dlouhé a nešťastné, ovšem nyní se znovu vdala a s radostí se pouští do života s mužem, jehož vždy milovala – i když se znovu našli až po letech.

Čtyřicátnice Kathy je provdaná za pohledného a úspěšného obchodníka. Jejich manželství by bylo pohádkovou romancí nebýt jednoho jediného problému: on je vášnivě zamilovaný do někoho jiného!

Elise, které je něco přes dvacet, také uvízla v problematickém svazku, s mužem, jehož jí vybrali její bohatí rodiče. Nyní, když jeho milenka otěhotněla, je zřejmě ochotný přijmout drastická opatření, aby se Elise zbavil.

Ačkoliv všechny tři skončí v kouzelném domě z různých důvodů, netrvá dlouho a začnou si svěřovat svá přání a sny. A když dostanou životní příležitost – šanci změnit chyby své minulosti – všechny tři objeví, co se může stát, když se sny doopravdy splní.

více

Jak číst zakoupené e-knihy nejpohodlněji?


Ikona aplikace O2 Knihovna
V aplikaci O2 Knihovna
• bez registrace
• na telefonu i tabletu
Stáhnout zdarma