Bezlepková a bezmléčná dieta

Koupit za 79 Kč Cena včetně DPH


Tato e-kniha je dostupná ve formátech:

ePUB Mobi pro Kindle PDF

Dostupnost formátů zavisí na vydavateli. E-knihy mají velikost od 1 MB do 30 MB.


Vydavatel: CPress
Vydáno: 2014
Jazyk: český
Počet stran: 120

Jak žít s celiakií, nesnášenlivostí lepku, mléka či jiných potravin?
Jak poznat první příznaky? Jaké vyšetřovací metody se používají a jak probíhají? Které potraviny jsou dovoleny, které zakázány a které jsou naopak velmi vhodné? Může mít žena trpící celiakií děti? Budu se moci stravovat mimo domov? Je možné, aby celiakie propukla až v dospělosti? Jaká úprava potravin je v případě bezlepkové diety nejvhodnější? Existuje rozdíl mezi potravinovou alergií a celiakií? Podle čeho poznám bezlepkové nebo bezmléčné potraviny v cizině?
Kromě odpovědi na tyto a mnoho dalších otázek zde naleznete velké množství praktických receptů pro kompletně bezlepkové stravování – pomazánky, polévky, hlavní jídla, přílohy, moučníky, sladká jídla, pečivo, chléb.

PhDr. Dagmar Kovářů se nutričnímu poradenství věnuje od roku 1988. V současné době vyučuje obor diplomovaný nutriční terapeut a nutriční asistent. Mgr. Jitka Knápková již od roku 1993 pracuje v oboru dietní sestra, v současnosti působí jako učitelka odborných předmětů. Obě autorky působí na Střední zdravotnické škole a Vyšší odborné škole zdravotnické v Ostravě.

více

Jak číst zakoupené e-knihy nejpohodlněji?


V aplikaci O2 Knihovna
• bez registrace
• na telefonu i tabletu
Stáhnout zdarma