Pozadí stránky
Pozadí stránky
Obálka knihy Ájurvédská léčba pro ženy

Ájurvédská léčba pro ženy

Atreya


Tato e-kniha je dostupná ve formátech:

ePUB Mobi PDF

Dostupnost formátů zavisí na vydavateli. E-knihy mají velikost od 1 MB do 30 MB.


Vydavatel: Maitrea
Vydáno: 2015
Jazyk: český
Počet stran: 275

Ájurvéda, nejstarší kontinuálně praktikovaný léčebný systém na světě, vždy měla speciální odvětví medicíny pouze pro ženy a předkládá nám jedinečné chápání ženské anatomie – takové, jež zahrnuje nejen fyzické a energetické tělo, ale také emoce, mysl a ducha.

Ájurvédská léčba pro ženy, napsaná pro ty ženy, které chtějí najít vlastní řešení na své zdravotní potíže, se zabývá potřebou řešit příčinu ženských problémů. Odmítá názor, že nepříjemné pocity, bolest a emocionální výkyvy jsou v životě ženy normální záležitostí. S touto svépomocnou příručkou se naučíte, jak si navrhnout léčebný plán, který je vhodný pro váš jedinečný konstituční typ. Naučíte se, jak využít změny ve stravování a bylinné doplňky k léčbě PMS, zmírnění premenopauzálních příznaků, prevenci osteoporózy a odvrácení mnoha dalších onemocnění. Kniha také obsahuje působivou léčebnou část, v níž jsou detailně popsány desítky ájurvédských receptur s využitím bylin dostupných v Severní Americe a Evropě.

Pokud hledáte alternativy k západní medicíně a jste připravené začít se aktivně starat o své zdraví, je tato kniha určená právě vám!

více

Jak číst zakoupené e-knihy nejpohodlněji?


Ikona aplikace O2 Knihovna
V aplikaci O2 Knihovna
• bez registrace
• na telefonu i tabletu
Stáhnout zdarma