Pozadí stránky
Pozadí stránky
Obálka knihy Síť přízraků

Síť přízraků

Ondřej S. Nečas


Tato e-kniha je dostupná ve formátech:

ePUB Mobi PDF

Dostupnost formátů zavisí na vydavateli. E-knihy mají velikost od 1 MB do 30 MB.


Vydavatel: Epocha
Vydáno: 2014
Série: Kladivo na čaroděje díl 7
Jazyk: český
Počet stran: 184

Před pěti sty lety uzavřela čarodějnice svoji duši do svitků s kouzly a hned nato byla upálena. Nyní se vrací a chce svá kouzla zpět, jejich současní vlastníci se jich však nechtějí jen tak vzdát. Nejenom že si na nich bohatý podnikatel, drogový dealer a vysloužilý kněz založili pohodlné živnosti, rovněž je známo, že má-li kouzlo změnit pána, ten starý musí zemřít. Po kouzlech však pase více stran z různých důvodů, a nebyl by to Felix Jonáš, aby do toho zmatku neskočil po hlavě. 
Čekají ho nejen souboje s čaroději, ale musí se také vypořádat s Vincencovou krizí identity, Klaudiinou touhou po dobrých skutcích a jednou pubertální holkou v nesnázích.

Info o sérii:
Série Kladivo na čaroděje vás zavede do našeho světa, jak ho neznáte… a jak ho ani netoužíte poznat. Alespoň ne na vlastní kůži. Světa magie, temných přízraků, oživlých mrtvol, zabijáků, démonů, psychopatů, nekrofilů, upírů – a to mluvíme jen o kladných hrdinech. Ti, proti kterým bojují, jsou ještě mnohem horší…

Ondřej Nečas:
Narozen v roce 1978 v Blansku, jeden z ejzajímavějších autorů české fantastiky.
Jeho rozmanitou povídkovou tvorbu lze nalézt především na stránkách časopisů Pevnost, Ikarie / XB-1 a rovněž v řadě tematických antologií. Nečas se přitom s jistotou a bravurou pohybuje jak v žánrech sci-fi (Operace Picasso, Moře pláče pro královnu) a fantasy (Poslední ze čtyř, Zeranin pás), tak na jejich pomezí (Putování za Zázrakem Bergedonu). 
Navíc je s oblibou kombinuje s detektivkou, jako třeba v knižní prvotině Případy hejtmana Ambrože (2007). Literárním úkrokem stranou je ryze pohádkový titul O princezně trochu zakleté (2009).
Ondřej S. Nečas od počátku patřil mezi nejžhavější kandidáty na spolutvůrce Kladiva na čaroděje a v současnosti pracuje na dalších epizodách.

více

Série Kladivo na čaroděje

Jak číst zakoupené e-knihy nejpohodlněji?


Ikona aplikace O2 Knihovna
V aplikaci O2 Knihovna
• bez registrace
• na telefonu i tabletu
Stáhnout zdarma