Pozadí stránky
Pozadí stránky

Další várka slev! King, Vondruška i Flanagan o 30 % levněji
19. 2. 2024 9:58 | Patricie Kolohnátková

Další várka slev! King, Vondruška i Flanagan o 30 % levněji

Jarní prázdniny i lyžařské dovolené jsou v plném proudu, a to ve většině případů znamená dlouhé cesty autem na místo. Zkraťte si je poslechem kvalitních audioknih, které si až do 29. 2. můžete stáhnout se slevou 30 %. Za doporučení určitě stojí Zelená míle, jeden z nejznámějších a nejlépe hodnocených románů Stephena Kinga. Spolu s většími dětmi si užijete Rozvaliny Gorlanu, první díl série Hraničářův učeň v podání Matouše Rumla. Sázkou na jistotu je ale také thrillerová severská série o Tomovi Stiltonovi a Olivii Rönningové od manželů Börjlindových  stejně jako nejnovější psychothriller J. P. Delaneyho Slušní lidé. Nezklame ani Vlastimil Vondruška s hned několika tituly, které můžete stahovat levněji, ale i další autoři včetně Michaely Klevisové, Jane Austenové či Vetřelec Kristýny Trpkové. Které audioknihy jsou za nás sázkou na jistotu?

Další várka slev! King, Vondruška i Flanagan o 30 % levněji

ZELENÁ MÍLE

Stephen King

Žánr: Světová literatura, román

Interpret: Vladislav Beneš

Zelená míle je skvělý film s Tomem Hanksem a Michaelem Clarkem Duncanem v hlavních rolích. Jde ale také o jeden z fantastických románů Stephena Kinga. Odehrává se v jižanské věznici Cold Mountain, kde čekají odsouzení na vykonání trestu smrti. V jedné z cel je i obr John Coffey, který tu skončil kvůli znásilnění a zabití dvou dívek. Má ale také nadpřirozenou moc léčit neduhy a jednoho dne dokonce oživí myšku, kterou si pro potěšení choval vězeň odvedle. Dozorci Paulovi v tu chvíli dojde, že tu něco pořádně nehraje. Podaří se Johnův život zachránit? Audioknihu načetl Vladislav Beneš.

Hodnocení na Databázi knih: 95%

Další várka slev! King, Vondruška i Flanagan o 30 % levněji

ROZVALINY GORLANU

John Flanagan

Žánr: Světová literatura, fantasy

Interpret: Matouš Ruml

První díl věhlasné série Hraničářův učeň od australského autora Johna Flanagana, ověnčený prestižní cenou Aurelius, se jmenuje Rozvaliny Gorlanu. Seznámíte se tu s Willem, jenž se chce stát rytířem. Po pár peripetiích skončí u tajemného hraničáře Halta, který ho začne učit. A spolu pak vyrazí do nebezpečné pustiny, aby vystopovali tajemné tvory, co chtějí zabít krále. Jestli se jim misi podaří splnit, zjistíte společně se skvělým Matoušem Rumlem, který dostal audioknihu na starost.

Hodnocení na Databázi knih: 91 %

Další várka slev! King, Vondruška i Flanagan o 30 % levněji

SLUŠNÍ LIDÉ

J. P. Delaney

Žánr: Světová literatura, thriller

Interpret: Marie Štípková

Příběh psychologického thrilleru Slušní lidé začíná jedním ránem, které by mohlo být stejné jako ty ostatní. Kdyby u Petea a Maddie Rileyových nezazvonil úplně cizí chlap, který jejich životy promění v noční můru. Řekne jim totiž, že jejich syn byl omylem v porodnici zaměněn s jiným dítětem, a oni tak dva roky vychovávají úplně cizí dítě. Příběh autora bestsellerů Ta přede mnou a Dokonalé manželky si užijete v podání Marie Štípkové.

Hodnocení na Databázi knih: 88 %

Další várka slev! King, Vondruška i Flanagan o 30 % levněji

SKOČNÝ PŘÍLIV

Cilla a Rolf Borjlindovi

Žánr: Severská krimi, thriller

Interpret: Martin Stránský, Anita Krausová

Máte rádi severskou krimi a hledáte nového skvělého autora? Máme pro vás hned dva v podobě manželů Börjlindových, tvůrců vynikající série s Olivií Rönningovou a Tomem Stiltonem. Odehrává se povětšinou ve Stockholmu a je skoro jisté, že o takové vyšetřovací dvojici jste ještě neslyšeli. A když se přenesete přes poměrně velký počet postav, dostanete fantastickou severskou krimi, která ve vás bude rezonovat ještě dlouho po odeznění posledního slova. To vše v mistrném provedení Martina Stránského a Anity Krausové pod režisérskou taktovkou neméně bravurního Jana Drbohlava.

Hodnocení na Databázi knih: 83 %

Další várka slev! King, Vondruška i Flanagan o 30 % levněji

PROKLETÍ BRNĚNSKÝCH ŘEHOLNÍKŮ

Vlastimil Vondruška

Žánr: Česká literatura, historická krimi

Interpret: Jan Hyhlík

Vlastimil Vondruška je synonymem pohodových detektivek, při kterých se také něco dozvíte o středověku. Nejinak je tomu u Prokletí brněnských řeholníků, dalším případu Oldřicha z Chlumu. A celé to navíc začíná velmi zapeklitě, když jeden z velkých nepřátel Oldřicha v podobě olomouckého biskupa Bruna ze Schaunberku požádá krále Přemysla Otakara II., aby právě správce Bezdězu dorazil vyšetřovat do Brna. Kam ho pátrání po krádeži v klášteře minoritů dovede? „Jeden z nejlepších dílů série, řekla bych. A jako audiokniha ještě o něco lepší,” napsala na Databázi knih uživatelka Vestička.

Hodnocení na Databázi knih: 83 %

Mimo výše uvedené audioknihy ale v současnosti u nás v O2 Knihovně najdete i další tituly se slevou. Třeba Kroky vraha od Klevisové, Vetřelec od Trpkové nebo Tři vyvolení od Stephena Kinga. Vybírat a stahovat audioknihy se slevou můžete až do 29. února a my přejeme příjemný poslech.

O2 Knihovna

V naší O2 Knihovně najdete tisíce e-knih a audioknih nejrůznějších žánrů na jednom místě. Stáhněte si zdarma aplikaci O2 Knihovny a mějte tak své čtení i poslech stále po ruce! 

Aplikace O2 Knihovna je zcela zdarma a můžete v ní pohodlně číst a poslouchat vaše oblíbené knihy. Stahnout si ji můžete s využitím QR kódu vedle nebo tlačítla níže.