Pozadí stránky
Pozadí stránky

Potrapte svou šedou kůru mozkovou se hrou Klocki
18. 5. 2017 9:13 | Martin Havlicek

Potrapte svou šedou kůru mozkovou se hrou Klocki

Maďarsko má Ernő Rubika, Polsko zase Macieje Targoniho. Oba pány spojuje talent pro vymýšlení roztodivných kostek, které člověku dokáží zamotat hlavu, i když ten první je přeci jen trochu slavnější. Rubikovu kostku zná každý. Targoniho kostky nebo spíš „klocki“ máte možnost poznat právě teď v Obchodě Play.

Klocki je mobilní hrou, která zaujme už na první pohled názvem, následně vás upoutá pestrobarevným zpracováním, a nakonec vás zcela pohltí svými originálními puzzle mechanismy. Principem logické hry je přesouvání dílků skládačky, aby čáry na jejich povrchu vytvořilo pravidelný vzor. Jako by už složitost zamotaných čar nestačila, přesouvání dílků je navrženo tak, aby potrápilo prostorovou orientaci hráče.

Hru můžete získat v Google Play za 19,99 Kč. Nemusíte zadávat údaje o své platební kartě. Za Klocki můžete zaplatit z O2 vyúčtování.

Složit všechny puzzly je opravdová výzva. Zároveň ale hra není tak obtížná, že by se nedala zdolat. Když s ní budete mít trpělivost, pokoříte jí za dvě hodiny. Troufáte si?