Pozadí stránky
Pozadí stránky

Chuck Norris se dočkal své mobilní hry. Je skvělá!
27. 4. 2017 9:33 | Martin Havlicek

Chuck Norris se dočkal své mobilní hry. Je skvělá!

Když může mít svou hru Arnold Schwarzenegger (Mobile Strike) a modelka Kate Upton (Game of War), tak proč by nemohl mít svou ikonku v herní sekci na Google Play a App Store taky Chuck Norris? Novinka se jmenuje Nonstop Chuck Norris a jde o předělávku úspěšné hříčky Nonstop Knight. Změnil se hrdina, zbraně, prostředí a nepřátelé, ale vše ostatní zůstalo při starém.

Virtuální Chuck Norris je přesně v duchu hercovy legendy neuvěřitelně silný. Hráč se vlastně jenom kouká, jak „malý Chuck“ běhá po displeji a podává si jednoho nepřítele za druhým. Kontrolu máte pouze nad údery speciálními, a kromě toho také na vylepšování hrdinovy výzbroje a výstroje.

Tlačítka na spodní části displeje se rychle zaplní útoky, které můžete provádět co pár vteřin. Zpočátku do nich budete nejspíš bušit hlava nehlava, ale časem zjistíte, jak důležité je správné načasování útoku. Dlouhý skok zakončený tvrdým dopadem se vyplatí provádět tak, abyste zasáhli dělostřelecké jednotky útočící ze zálohy. Smrtonosnou piruetu, která zasáhne všechny v nejbližším okolí, je dobré načasovat na moment, kdy je kolem nejvíce nepřátel. Čím více nepřátel zasáhnete najednou, tím více zlaťáků získáte. Peníze dostáváte za každého zneškodněného nepřítele. Můžete si je však také dokupovat v herním obchůdku.

Za utržené peníze můžete vylepšovat výstroj a výzbroj. Když je řeč o zbraních, musíme ocenit zálibu vývojářů v popkulturních narážkách. Místo helmy si Chuck nasadí na hlavu gumovou masku koně, jako brnění pak poslouží ikonická teplákovka z filmu Kill Bill. Nepřátelé kromě úderů metají jednu známou hlášku za druhou. Vtip a nadsázka do hry s Chuckem Norrisem skvěle pasují.