Pozadí stránky
Pozadí stránky

Deset důvodů, proč zkusit Spotify Premium
13. 4. 2017 12:26 | Andrea Pivcová

Deset důvodů, proč zkusit Spotify Premium

Jste rozhodnutí, že si prémiový účet platit nebudete anebo jste stále na vážkách? Následující důvody vás možná přesvědčí, proč do Spotify Premium investovat.

1. Poslechněte si úplně vše!

Se Spotify Premium můžete poslouchat všechno, co vám vytane na mysli. Počet písniček přesáhl 30 milionů. Většina muzikantů má svá díla ve Spotify k dispozici. Pár výjimek by se našlo, například Taylor Swift nechala ze Spotify stáhnout veškerou svou tvorbu…

2. Umělci jsou opravdu placeni

Spotify platí umělcům podle poslechovosti. To znamená, čím víc posloucháte svojí oblíbenou kapelu, tím víc peněz dostane. V dnešní době je za jeden poslech vypláceno mezi 0,15 Kč a 0,21 Kč. Může se to zdát málo, ale zkuste si spočítat, kolik to vyneslo Edu Sheeranovi, když měl poslech jedné písničky přes 57 milionů!

Deset důvodů, proč zkusit Spotify Premium

3. Objevujete novou hudbu

Spotify má kategorie podle nálady, situace a dalších faktorů. Představuje také skvělý způsob, jak objevovat novou hudbu. Na základě vašeho vkusu vám každý týden sestaví vlastní playlist doporučených skladeb.

4. Můžete poslouchat kdekoli

Dokonce i v podzemce, kde není signál. Stačí, když si předtím stáhnete písničky pro offline poslech. Stáhnout si můžete libovolnou skladbu nebo album. Omezen není ani počet.

Deset důvodů, proč zkusit Spotify Premium

5. Více než hudba

S prémiovým účtem získáte přístup k mnoha audioknihám ať už v češtině, nebo v jiných jazycích. Pokud vás čeká dlouhá cesta nebo zrovna máte dlouho volno chvíli, můžete si pustit knihu, kterou máte rádi.

Deset důvodů, proč zkusit Spotify Premium

6. Běhání do rytmu

Tahle funkce se bude líbit především sportovcům. Spotify dokáže namíchat dokonalý běžecký soundtrack. Aplikace detekuje vaše tempo a sestaví playlist, která mu odpovídá rytmem. Tuto funkci můžete využít jak při běhání, tak při posilování. Rozhodně skvělá motivace

Deset důvodů, proč zkusit Spotify Premium

7. Uklidnění mysli

Ve Spotify najdete i „průvodce“ meditací. Meditování vám pomůže v mnoha směrech vašeho života. Na výběr jsou dokonce konkrétní cíle, například zlepšení sebevědomí, jak se vypořádat s úzkostí a jiné.

Deset důvodů, proč zkusit Spotify Premium

8. Učit se, učit se, učit se

Spotify také nabízí kurzy k procvičování nebo – pokud jste šikovní samouci – učení cizího jazyka. Najít tu můžete dokonce i učení ve spánku. Pokud jste to chtěli někdy zkusit, teď máte příležitost. Neváhejte a zkuste se naučit například arabsky nebo posílit svoji vůli učením ve spánku!

9. Neplatíte za data

Místo toho, abyste plýtvali cenným úložištěm v mobilu, Spotify streamuje písničky přímo z internetu. Na vašich datech se to ale nijak neprojeví. Zákazníkům O2 se data stažená přes Spotify Premium nepočítají, a to až do 30.5. 2018 záleží na tarifu).

10. Dlouhá zkušební lhůta

Stále si nejste jistí, zda je Spotify Premium pro vás tím pravým? Vyzkoušejte a uvidíte. Zákazníci O2 si mohou vyzkoušet Spotify Premium na tři měsíce zcela zdarma. To znamená, že získáte veškeré výhody platících zákazníků, aniž byste utratili jedinou korunu.