Pozadí stránky
Pozadí stránky

Do vyprodání zásob! Nenechte si ujít slevu na Hitman GO a další hry série
7. 6. 2018 13:26 | Martin Havlíček

Do vyprodání zásob! Nenechte si ujít slevu na Hitman GO a další hry série

Série GO her končí… Je to smutné, ale je to tak. Její autoři se nechali slyšet, že v době, kdy vychází tolik kvalitních mobilních her zdarma, prostě nemá cenu vyrábět prémiové, placené tituly. Raději se také soustředí na bezplatné hry, které živí dobrovolné nákupy přímo v aplikaci.

Aby nám to ale nebylo líto, tak vývojáři uspořádali slevovou akci na většinu svých her. Ušetřit můžete konkrétně na titulech Hitman GO, Lara Croft GO, Deus Ex GO a na Hitman Sniper. Poslední jmenovaná se od ostatních liší nejen názvem, ale hlavně žánrem. Jde o střílečku, kde si vyzkoušíte roli odstřelovače s úkolem co nejrychleji a nejdiskrétněji zlikvidovat mafiánského bosse. Takové je aspoň zadání v první misi. Další levely se sice odehrávají na stejném místě, ale úkoly a cíle jsou vždy jiné, takže se nebudete nudit.

A GO hry? Ty jsou mixem mezi stolní hrou a tahovou strategií. Jednotlivé levely připomínají hrací pole deskovky a po každém tahu se střídáte s nepřítelem. Zatímco v Hitman GO jsou nepřáteli hlavně bodyguardi mafiánských pohlavárů, v Lara Croft GO bojujete především proti pastem. A Deus Ex? V poslední GO hře si musíte dávat pozor na drony, kanóny a uměle vylepšené vojáky. Sami naštěstí máte také pár triků v rukávě. Hlavní hrdina je totiž umělými augmentacemi vylepšený bojovník…

Víte, že… Za nákupy her na Google Play nemusíte platit kartou? Pokud „kreditku“ nemáte nebo se ji zdráháte zaregistrovat v online obchodě, můžete si zvolit platbu přes operátora. Nákup aplikace se objeví ve vašem měsíčním vyúčtování!

Série GO nám bude chybět, na druhou stranu jsme zvědaví, s čím vývojáři přijdou příště. Do té doby každopádně máme co hrát. Hitman GO, Lara Croft GO a Deus Ex GO nabízejí v součtu několik stovek puzzlů a desítky hodin zábavy.