Pozadí stránky
Pozadí stránky

Valentýnský románek s aplikacemi
15. 2. 2018 9:09 | Martin Havlíček

Valentýnský románek s aplikacemi

Dnešek je dnem svatého Valentýna, ale toho už jste si asi všimli. Člověk se ani nemusí dívat do kalendáře, srdíčka jsou všudypřítomná. Jsou ve výlohách obchodů, v reklamách na internetu i ve sladkých vyznáních na sociálních sítích. Hejtů a příspěvků podezírajících svátek z laciné komerce je, na druhou stranu, zhruba stejný počet. My jsme se zaměřil na ty, pro něž je 14. únor svátkem lásky. Připravili jsme si tipy na aplikace, které vám zorganizují dokonalé valentýnské rande. Dokonce mohou pomoci i s hledáním partnera, pokud jste na Valentýna sami. Tak jdeme na to!

Valentýnský románek s aplikacemi

První dojem - Facetune

První dojem je důležitý a na internetové seznamce to platí dvojnásob. Vaše fotka je mnohdy tím jediným, co rozhoduje o tom, zda potenciální partner svajpne na Tinderu doprava pro „lajk“ nebo doleva pro odmítnutí. Facetune je specialista na úpravu selfíček. Aplikace umí odstranit nedokonalosti a zvýraznit přednosti. Vyhladí pleť, zesvětlí zuby, dodá jiskru v očích… Na ovládání je přitom velice jednoduchá. Jen si dejte pozor, ať to s těmi úpravami nepřeženete. Aby vás „nápadník“ na schůzce vůbec poznal…

Valentýnský románek s aplikacemi

Seznámení – Tinder

Asi nejjednodušší způsob, jak se seznámit. Vytvoříte si profil se jménem, fotkou a popisek zálib, a začnete hodnotit fotky cizích lidí ve stylu líbí/nelíbí. Stejné posuzování přitom podstupuje i váš profil. Pokud dojde ke shodě, kdy si s někým vzájemně dáte lajk, otevírá se chat, abyste si mohli domluvit schůzku.

TIP! Tinder je sice zdarma, ale pokud jste ochotní do aplikace investovat pár korun, můžete zvýšit své šance na seznámení. Tinder Boost zobrazí za jednorázový poplatek vaši fotku většímu počtu lidí. V rámci aplikace funguje i předplatné Plus a Gold. Jejich přínos spočívá v odstranění limitů bezplatné aplikace. S předplatným můžete neomezeně lajkovat, získáváte 5 superlajků denně a jednou měsíčně Boost. Pokud si zaplatíte Gold, získáte nadto ještě přehled všech lidí, co o vás projevili zájem.

Valentýnský románek s aplikacemi

Konverzace – Becomme

Českou aplikaci Becomme využijete při seznamování i přímo na rande. Je to databáze ověřených technik a rad, jak se seznámit. Na ulici, ve fitku, v MHD, ale třeba i přímo na Tinderu! Na rande se vám pak budou hodit konverzační témata, kterými eliminujete případné trapné chvíle ticha. Velký pomocník! A přitom taková blbost…

Valentýnský románek s aplikacemi

Večeře – Restu.cz

Rezervační systém Restu má jednu fantastickou funkci. Tedy fantastických funkcí má celou spoustu, ale na Valentýna využijete především tlačítko Objevuj. Jedná se o přehled aktuálních akcí, slev a hlavně restaurací v okolí rozdělených podle témat. Můžete si nechat vyfiltrovat podniky s romantickou atmosférou nebo se podívat, jestli někde v okolí nepodávají rovnou valentýnské menu.

Valentýnský románek s aplikacemi

A dál? – Spotify

Ať rande dopadlo jakkoliv, Spotify je tu pro vás. Na hlavní stránce se 14. února objevila sekce Románek a v ní celá série playlistů s písničkami o lásce. Akustické verze romantických balad jsou skvělou kulisou ke kafi po schůzce. Výběr je obrovský. Najdete tu třeba i písničky, které pomou se sváděním (aspoň to mají v názvu). A pro ty, komu se rande nevydařilo, je tu výběr smutných písniček o lásce. Dejte emocím volný průběh…

TIP! Aktivujte si Spotify Premium na O2 a nejenže můžete streamovat hudbu bez spotřeby dat, ale navíc získáte 3 měsíce služby zdarma. Nemluvě o výhodách plynoucí z předplatného Premium: hudba bez reklam, možnost přeskakovat písničky, offline přehrávání, vysoká kvalita zvuku a mnoho dalšího.