Pozadí stránky
Pozadí stránky

Poslouchejte hudbu se kamarády při hraní po netu! Se Spotify to jde jednoduše
6. 2. 2018 12:07 | Martin Havlíček

Poslouchejte hudbu se kamarády při hraní po netu! Se Spotify to jde jednoduše

Máte svůj „herní soundtrack“? Tím máme na mysli výběr oblíbených písniček, které vás dokáží vybičovat k lepším výkonům při hraní videoher. Spousta hráčů ano, a právě pro ně je určeno aktuální oznámení Spotify. Světově nejpopulárnější hudební streamovací služba spojila síly s platformou Discord.

Discord je oblíbeným komunikačním programem především mezi hráči. Díky Spotify přes Discord nebudou moci sdílet jen taktiku pro společný postup, ale také hudbu. Stačí, aby jeden z nich spustil Spotify, a hudbu uslyší všichni.

TIP! Aktivujte si Spotify Premium na O2 a nejenže můžete streamovat hudbu bez spotřeby dat, ale navíc získáte 3 měsíce služby zdarma. Nemluvě o výhodách plynoucí z předplatného Premium: hudba bez reklam, možnost přeskakovat písničky, offline přehrávání, vysoká kvalita zvuku a mnoho dalšího.

Jak na to? Je to jednoduché! Otevřete si Discord, přejděte do Nastavení (Settings) a v sekci Connections se přihlaste ke Spotify. Služba samozřejmě funguje jen v případě, že máte Spotify Premium. Pokud pošlete pozvánku příteli, který službu nemá přeplacenou, tak se mu zobrazí akorát chybová zpráva.

Není to poprvé, co si ve Spotify vzpomněli na miliony hráčů po celém světě. Aplikace funguje také na herních konzolích PlayStation 4 a Xbox One. V bohaté hudební knihovně Spotify také najdete soundtracky a hráčské playlisty – vše najdete pohromadě v herní sekci.