Pozadí stránky
Pozadí stránky
Obálka knihy Skandar a přízračný jezdec

Skandar a přízračný jezdec

A. F. Steadmanová


Tato e-kniha je dostupná ve formátech:

ePUB Mobi PDF

Dostupnost formátů zavisí na vydavateli. E-knihy mají velikost od 1 MB do 30 MB.


Vydavatel: Host
Vydáno: 2023
Série: Skandar díl 2
Jazyk: český
Počet stran: 383

Velkolepé dobrodružství na křídlech jednorožců pokračuje.

Skandaru Smithovi se splnil jeho dětský sen — stal se jezdcem. První ročník výcviku byl pro něj i jeho jednorožce Kvítka náročný. Jenže když Skandar a jeho přátelé postoupí do druhého ročníku, v Hnízdě nečekaně vyvstane nová hrozba. Divoké jednorožce, kteří mají být údajně nesmrtelní, někdo surově zabíjí. A to není jediná podivnost, která Skandara trápí. Objeví se prastaré proroctví, které varuje před nebezpečím, a ostrov začnou pustošit strašlivé bouře. Má to snad všechno nějakou spojitost? Ale jakou? Mezitím se na ostrov snaží dostat Skandarova sestra Kenna, aby mohla podstoupit výcvik společně se svým bratrem, a Skandar je odhodlaný jí za každou cenu pomoci. Dokážou společně ostrov zachránit, než bude pro všechny příliš pozdě?

První díl série Skandar a zloděj jednorožců se dočkal vydání ve více než čtyřiceti zemích světa. Druhý díl vychází česky exkluzivně ve stejný den jako originál.

–––

Ještě nikdy nebyli jednorožci tak divocí, děsiví a vzrušující! Fantasticky napínavé čtení!
— Laura Ellen Andersonová, autorka série Amelia Fang

Čeká na vás svižné dobrodružství ve velkém tempu, které vás nenechá vydechnout; neustále se něco děje, čtenářovu pozornost strhávají jednotlivé dílčí příběhy, maličkosti každodenního života při výcviku a na pozadí se rozehrávají rozlehlejší zápletky… Budete otáčet stránky a těšit se na každou další, kniha v podstatě nemá hluchá místa.
— FantasyPlanet.cz o Skandarovi a zloději jednorožců

F. Steadmanové se podařilo stvořit podivuhodný magický svět, kde vládnou živly a jezdci tvoří s jednorožci nerozlučné dvojice. Postavila na hlavu ustálenou představu o jednorožcích coby roztomilých a neškodných sličných stvořeních a udělala z nich krvelačné šelmy. Jste-li milovníky kouzelných světů a hledáte, kam byste se vrtli poté, co vás definitivně vyšoupli z Bradavic, měli byste se opět vydat do Velké Británie.
— Pevnost oSkandarovi a zloději jednorožců 

více

Série Skandar

Jak číst zakoupené e-knihy nejpohodlněji?


Ikona aplikace O2 Knihovna
V aplikaci O2 Knihovna
• bez registrace
• na telefonu i tabletu
Stáhnout zdarma