Pozadí stránky
Pozadí stránky
Obálka knihy Skandar a zloděj jednorožců

Skandar a zloděj jednorožců

A. F. Steadmanová


Tato e-kniha je dostupná ve formátech:

ePUB Mobi PDF

Dostupnost formátů zavisí na vydavateli. E-knihy mají velikost od 1 MB do 30 MB.


Vydavatel: Host
Vydáno: 2022
Série: Skandar díl 1
Jazyk: český
Počet stran: 336

Jednorožci nepatří pohádek, patří do zlých snů.

Tyto smrtelně nebezpečné stvůry může zkrotit jen jezdec, který jim pomáhal se vylíhnout. Skandar Smith chtěl odmalinka jezdit na jednorožci a teď konečně nastala chvíle podstoupit zkoušku z líhnutí, která rozhodne o tom, jestli mu bude souzeno podílet se na vyklubání jednorožce. Ke zkoušce však není připuštěn, a když navíc tajemná, děsivá postava přezdívaná Jehla ukradne nejmocnějšího jednorožce na světě, ukáže se, že jezdit na jednorožci je mnohem nebezpečnější, než si Skandar kdy uměl představit.

Tváří v tvář magii živlů, urputným bitvám na obloze, prastarým tajemstvím, napínavým závodům a samozřejmě i krvežíznivým jednorožcům začíná Skandarovi docházet, že se se svými přáteli ocitl ve velkém nebezpečí.

–––

V této fantastické knize pro děti, jako stvořené pro fanoušky Percyho Jacksona a Eragona, bojuje o svůj osud chlapec toužící jezdit na smrtonosném jednorožci.

Moje kniha roku. Od dob Harryho Pottera mě žádná série tak nenadchla. Čtenáři se jistě budou dožadovat dalšího dílu. Na jednorožce se už nikdy nebudete dívat stejně — ani nebudete chtít!
Dominique Valenteová, autorka série Starfell

Skandar a zloděj jednorožců je plný divokých dobrodružství, nelítostných bitev na obloze, magie živlů, nezkrotných jednorožců a děsivých nepřátel. Steadmanové filmový styl vás od první stránky vtáhne do děje a poskytne nesmírně poutavé, nezapomenutelné čtení. Nekonečně napínavé, neodolatelné a naprosto jedinečné.
— Aisling Fowlerová, autorka série Zrozená z ohně

Vychází ve více než 35 zemích

více

Série Skandar

Jak číst zakoupené e-knihy nejpohodlněji?


Ikona aplikace O2 Knihovna
V aplikaci O2 Knihovna
• bez registrace
• na telefonu i tabletu
Stáhnout zdarma