Pozadí stránky
Pozadí stránky
Obálka knihy Prokleté kosti

Prokleté kosti

Bella Ellis


Tato e-kniha je dostupná ve formátech:

ePUB Mobi PDF

Dostupnost formátů zavisí na vydavateli. E-knihy mají velikost od 1 MB do 30 MB.


Vydavatel: Vendeta
Vydáno: 2023
Série: Sestry Brontëovy na stopě díl 2
Jazyk: český
Počet stran: 304

Haworthská fara, únor 1846:

Sestry Brontëovy – Anne, Emily a Charlotte – mají plné ruce práce se svou literární kariérou. Zatímco hledají nakladatele pro svou sbírku básní, už se každé z nich rodí v hlavě myšlenka na vlastní román. Zároveň však lační po nějakém tom dobrodružství a dalším „detekovacím“ případu.

A co čert nechtěl: jednoho mrazivého únorového večera je jejich hospodyně, Tabby, zpraví o strašlivém nálezu na Top Withens, místním sídle rodiny Bradshawových, kde byly v průčelí komína nalezeny lidské kosti. A co hůř – zdá se, že kosti patřily nějakému dítěti!

Pro Tabby je to jednoznačně špatné znamení. Zalknutá strachy tak trojici sester varuje a nezapomene přidat ani strašlivé zvěsti, jež rodinu Bradshawových opřádají. Ve vesnici se povídá, že Clifton Bradshaw na pokraji bankrotu zaprodal za příslib bohatství svou duši ďáblu. Nesouvisí to snad nějak s těmi nalezenými kostmi?

Sestry celá událost hluboce zasáhne, a tak se rozhodnou jednat. Jenže zanedlouho zjistí, že zlo rozhodilo své spletité sítě a ony se do nich nechaly bláhově vlákat…

více

Série Sestry Brontëovy na stopě

Jak číst zakoupené e-knihy nejpohodlněji?


Ikona aplikace O2 Knihovna
V aplikaci O2 Knihovna
• bez registrace
• na telefonu i tabletu
Stáhnout zdarma