Pozadí stránky
Pozadí stránky
Obálka knihy Delila Greenová má všechny na háku

Delila Greenová má všechny na háku

Ashley Herring Blake


Tato e-kniha je dostupná ve formátech:

ePUB Mobi

Dostupnost formátů zavisí na vydavateli. E-knihy mají velikost od 1 MB do 30 MB.


Vydavatel: Fantom Print
Vydáno: 2022
Série: Bright Falls díl 1
Jazyk: český
Počet stran: 352

Delila Greenová přísahala, že už se nikdy do Bright Falls nevrátí – nečeká ji tam nic než vzpomínky na osamělé dětství. Žije teď v New Yorku, její kariéra fotografky se konečně začíná slibně rozvíjet a postel nemá nikdy prázdnou. Jasně, každou noc je v ní jiná žena, ale s tím nemá Delila problém.

Když podlehne citovému vydírání nevlastní sestry, s níž se dávno odcizily, aby za lákavý obnos nafotila její svatbu, ocitá se Delila zpátky v Bright Falls. Původně si tam sice jen chtěla odbýt své a zase se vypařit, ale potom potká Claire Sutherlandovou, jednu z Astridiných nejlepších kamarádek, a rozhodne se, že si ten pobyt nakonec přece jen užije – a přitom se tak trochu pomstí.

Claire, která vychovávala svou dceru většinou sama, se potýká s nespolehlivým bývalým, vlastní knihkupectví a vede dost jednotvárný život. Delila Greenová do něj vstoupí jako nevítané překvapení… Alespoň zezačátku. Ač o sobě vědí léta, ve skutečnosti se vůbec neznají – a tak Claire znepokojí, že Delila ví, co na ni platí. Když je okolnosti během mnoha předsvatebních akcí svedou dohromady, Claire si už není jistá, zda má sílu odolat Delilinu kouzlu. A co hůř, začíná si myslet, že ani odolat nechce…

více

Série Bright Falls

Jak číst zakoupené e-knihy nejpohodlněji?


Ikona aplikace O2 Knihovna
V aplikaci O2 Knihovna
• bez registrace
• na telefonu i tabletu
Stáhnout zdarma