Pozadí stránky
Pozadí stránky
Obálka knihy Finlay na zabití

Finlay na zabití

Elle Cosimanová


Tato e-kniha je dostupná ve formátech:

ePUB Mobi PDF

Dostupnost formátů zavisí na vydavateli. E-knihy mají velikost od 1 MB do 30 MB.


Vydavatel: Host
Vydáno: 2022
Jazyk: český
Počet stran: 383

Bláznivá komedie o tom, že opravdový zločin je o poznání komplikovanější než na papíře

Finlay Donovanová je uštvaná rozvedená matka a autorka detektivek, před kterou berou nohy na ramena múzy i peníze. Její život je jeden velký chaos: termín odevzdání slíbeného rukopisu se neúprosně blíží a nápady nikde, exmanžel bez varování propustil chůvu a literární agentka si chce dát schůzku v podniku, kam má Finlay zakázaný vstup (neptejte se).

Stačí jeden náhodně odposlechnutý — a špatně pochopený — rozhovor, aby žena u sousedního stolu považovala Finlay za nájemnou vražedkyni a předložila jí velice lákavou nabídku. Než se Finlay stihne z nedorozumění vymotat, je až po uši zapletená do vyšetřování opravdové vraždy. Což je ovšem skvělý námět na knihu! Jen je třeba zbavit se všech nitek, které ji spojují s případem… a jednoho těla.

–––

Komedie omylů a zároveň poctivý thriller… Elle Cosimanová kličkuje mezi žánry a ironicky komentuje mateřství a ženský úděl.
— Booklist

Chytrá, vtipná a překvapivá Finlay Donovanová je postava, kterou si zamilujete. Při téhle jízdě jsem se střídavě smála a napětím nedýchala.
— Megan Miranda, spisovatelka

Čtení pro všechny, kdo si přejí dát životu nový směr — Finlay Donovanová je v tom mistryní. Svým přerodem z nuly ve hvězdu ukazuje, že k vyřešení všech vašich problému stačí, aby si vás spletli s nájemnou vražedkyní.
— Lisa Gardnerová, spisovatelka

více

Jak číst zakoupené e-knihy nejpohodlněji?


Ikona aplikace O2 Knihovna
V aplikaci O2 Knihovna
• bez registrace
• na telefonu i tabletu
Stáhnout zdarma