Pozadí stránky
Pozadí stránky
Obálka knihy Jak psi léčí

Jak psi léčí

Maria Goodavage


Tato e-kniha je dostupná ve formátech:

PDF

Dostupnost formátů zavisí na vydavateli. E-knihy mají velikost od 1 MB do 30 MB.


Vydavatel: Mladá fronta
Vydáno: 2022
Jazyk: český
Počet stran: 424

Autorka bestsellerů Maria Goodavageová nás bere na napínavou a úchvatnou cestu po celém světě, na níž objevíme nový, dojemný a fascinující svět psích lékařů.

Ve své průkopnické knize nám dá nahlédnout do zákulisí špičkové vědy v moderních výzkumných centrech a do života lidí, jejichž blaho závisí na jejich oddaných, vysoce kvalifikovaných osobních doktorech (lékařských psech). Se svým typickým vtipem a nadšením zkoumá, jak se z lékařských psů stávají naši šťastní spojenci v boji proti desítkám tělesných a duševních onemocnění.

Seznámíme se se psy, kteří odhalují rakovinu a Parkinsonovu chorobu, se psy, kteří upozorňují lidi na záchvaty, na výkyvy v hladině cukru, i na další život ohrožující stavy. Goodavageová popisuje revoluční způsoby, jak psi pomáhají lidem s autismem, úzkostí, depresí, schizofrenií a posttraumatickou stresovou poruchou. Seznamuje nás s neohroženými psy, kteří nás chrání před bacily odolnými vůči antibiotikům, i se psy, kteří nás možná jednoho dne pomohou ochránit před epidemickou katastrofou.

Emocionální složka je v Psích lékařích stejně silná jako ta vědecká. Nemusíte být milovníky psů, abyste se hluboce zajímali o to, co tito psi dělají a co se od nich učíme - i když pokud milovníky psů nejste, na konci knihy jimi pravděpodobně budete.

více

Jak číst zakoupené e-knihy nejpohodlněji?


Ikona aplikace O2 Knihovna
V aplikaci O2 Knihovna
• bez registrace
• na telefonu i tabletu
Stáhnout zdarma