Pozadí stránky
Pozadí stránky
Obálka knihy Žert

Tato e-kniha je dostupná ve formátech:

ePUB Mobi PDF

Dostupnost formátů zavisí na vydavateli. E-knihy mají velikost od 1 MB do 30 MB.


Vydavatel: Vendeta
Vydáno: 2022
Jazyk: český
Počet stran: 350

Co se stane, když se reality show nepovede? El Greenová se tomu chystá přijít na kloub.

Eleanor Greenová žije poklidným životem v Londýně, kde pracuje jako servírka v exkluzivní restauraci Cello. Protože stále truchlí nad smrtí svého milovaného otce, vede tichý život. Nemá žádné přátele a mimo svou práci mluví pouze se svou mladší sestrou Lissy a strýčkem Charliem.

Jednoho večera však do restaurace přijde zámožný Jim Valente, ředitel společnosti Cyclops, která právě hledá novou moderátorku pro svou úspěšnou reality show Vtipálci, a toto náhodné setkání El přivede k objevení souvislosti mezi tímto populárním televizním programem a smrtí jejího otce.

Vytvoří si profil na webové stránce pro pomstychtivé a ve spolupráci s velmi vtipným, úspěšným a inteligentním hackerem, který si na tom fóru říká Koňská hlava, si Eleanor uvědomí, že spolu dokážou připravit dokonalou pomstu, což ji přivede do světa velmi vzdáleného jejímu vlastnímu. Její úsilí se však brzy změní v posedlost a zdá se, že neví, jak přestat. Touha po pomstě vyžaduje, aby riskovala svůj vlastní život i životy svých nejbližších…

více

Jak číst zakoupené e-knihy nejpohodlněji?


Ikona aplikace O2 Knihovna
V aplikaci O2 Knihovna
• bez registrace
• na telefonu i tabletu
Stáhnout zdarma