Pozadí stránky
Pozadí stránky
Obálka knihy Anesteziologie (nejen) k atestaci

Anesteziologie (nejen) k atestaci

kolektiv a
Pavel Michálek
Olga Klementová
Tomáš Vymazal


Tato e-kniha je dostupná ve formátech:

PDF

Dostupnost formátů zavisí na vydavateli. E-knihy mají velikost od 1 MB do 30 MB.


Vydavatel: Grada
Vydáno: 2022
Jazyk: český
Počet stran: 1264

Komplexní odborná publikace o anesteziologii je zpracována špičkovými českými anesteziology z různých pracovišť. Jednotlivá témata i kapitoly byly zvoleny tak, aby pokryly celé spektrum anesteziologické péče v rozsahu přiměřeném a potřebném právě pro získání kvalifikace.

Obsahuje i témata, která s vlastním podáváním anestezie souvisí zdánlivě okrajově, avšak doplňují a dokreslují komplexní problematiku anesteziologické péče v našich podmínkách.

Volba a rozsah kapitol a „něco navíc“ předurčují tuto publikaci především jako studijní pomůcku lékařům, kteří se připravují ke specializační zkoušce, ale nepochybně i všem anesteziologům nehledě na délku jejich klinické praxe a erudici. Jistě bude užitečná i pregraduálním studentům se zájmem o obor.

Publikace Anesteziologie (nejen) k atestaci získala Kalendovu cenu za rok 2021. Slavnostní vyhlášení ceny této odborné knihy autorů doc. MUDr. Tomáše Vymazala, Ph.D., MHA, prof. MUDr. Pavla Michálka, Ph.D., MUDr. Olgy Klementové, Ph.D., a kol. se uskutečnilo během zahajovacího ceremoniálu XXVII. kongresu České společnosti anesteziologie, resuscitace a intenzivní medicíny (ČSARIM).
Kalendovu cenu každoročně uděluje komise složená ze členů výboru ČSARIM, která posuzuje nejlepší navržené knižní publikace s oborovou tématikou.

více

Jak číst zakoupené e-knihy nejpohodlněji?


Ikona aplikace O2 Knihovna
V aplikaci O2 Knihovna
• bez registrace
• na telefonu i tabletu
Stáhnout zdarma