Pozadí stránky
Pozadí stránky
Obálka knihy Hlavu vzhůru po rozvodu?!

Hlavu vzhůru po rozvodu?!

Milena Mikulková


Tato e-kniha je dostupná ve formátech:

ePUB Mobi PDF

Dostupnost formátů zavisí na vydavateli. E-knihy mají velikost od 1 MB do 30 MB.


Vydavatel: Grada
Vydáno: 2021
Jazyk: český
Počet stran: 232

Co předchází rozvodu či rozchodu, v jakých fázích vztahu se lidé rozcházejí a co přináší tolik zklamání v blízkých vztazích? Co hledáme v rozhodnutí „pojďme od sebe“? Jsou-li navíc v rodině rozcházejících se partnerů děti, vnímání jejich potřeb a zvládání nové situace zaslouží zvláštní ohled. Je možné se rozejít důstojně a s konstruktivním pohledem do budoucnosti? Co je k tomu potřeba a kde se to naučit?

Představovaná kniha vychází z praxe práce s rodinami v rozvodu. Autorka stála u zrodu tzv. cochemské praxe v opatrovnických řízeních, kdy jedním z hlavních principů je posílení rodičovských kompetencí v situaci, kdy se rozpadá jejich partnerství a je potřeba pro děti zachovat fungování tzv. rodičovského týmu při sdíleném rodičovství.

Autorka spolupracuje se soudy a kolizními opatrovníky a je autorkou několika odborných metodik pro práci s rodinou www.akademickyustav.cz, pomůcek pro práci s rodinami, scénářů k filmovým spotům www.espediente.cz. Je v kontaktu s Unií rodinných advokátů v rámci rodinné mediace – mimosoudním řešením sporů jak s českými odborníky, tak na Slovensku a vystupuje na mezinárodních konferencích v dané problematice.

více

Jak číst zakoupené e-knihy nejpohodlněji?


Ikona aplikace O2 Knihovna
V aplikaci O2 Knihovna
• bez registrace
• na telefonu i tabletu
Stáhnout zdarma