Pozadí stránky
Pozadí stránky
Obálka knihy Síla lásky

Síla lásky

Saša Nový


Tato e-kniha je dostupná ve formátech:

ePUB Mobi PDF

Dostupnost formátů zavisí na vydavateli. E-knihy mají velikost od 1 MB do 30 MB.


Vydavatel: E-knihy jedou
Vydáno: 2021
Jazyk: český
Počet stran: 311

Síla lásky je poslední kniha z LGBT romantické trilogie o Petrovi a jeho cestě životem. Navazuje na knihy „Láska bolí“ a „Najdi sám sebe“. Příběh o lásce, ale i o přátelství.

Renata musela vynaložit hodně trpělivosti, aby se jí podařilo Matěje alespoň trochu uklidnit. Ten pobíhal kolem ležícího Petra jako smyslů zbavený a neustále se pletl záchranářům pod ruce. Ale díky němu se doktor dozvěděl, že zraněný bere léky na bolesti, je po nepovedené operaci páteře a bere léky na ředění krve. Ve chvíli, kdy posádka záchranky na místě ošetřila zraněného Petra a stabilizovala základní funkce, podařilo se jim přenést Petra do sanitky. Matěj si nechtěl nechat vysvětlit, že nemůže jet s nimi. Jen díky Renatě se jim povedlo přesvědčit ho, že za nimi může přijet do nemocnice.

„Tohle se nemělo stát!” fňukal Matěj stále dokola a neustále popoháněl Renatu, aby se neloudala. Sice sotva popadal dech, ale hnal se domů jako blázen. Renata mu jen stěží stačila.
„Přestaň už!” nevydržela to už Renča a okřikla ho. Zrovna stáli na pláži nedaleko domu. „Tímhle mu nepomůžeš. Nyní musíme být rozumní. Je určitě v dobrých rukách.”
„Můžu za to já! Slyšíš! Já! Já ho zabil!” začal hystericky vykřikovat Matěj, chytil Renatu za klopy bundy a odstrčil ji od sebe.

více

Jak číst zakoupené e-knihy nejpohodlněji?


Ikona aplikace O2 Knihovna
V aplikaci O2 Knihovna
• bez registrace
• na telefonu i tabletu
Stáhnout zdarma