Pozadí stránky
Pozadí stránky
Obálka knihy Tři ženy pana Wrighta

Tři ženy pana Wrighta

Linda Keir


Tato e-kniha je dostupná ve formátech:

ePUB Mobi PDF

Dostupnost formátů zavisí na vydavateli. E-knihy mají velikost od 1 MB do 30 MB.


Vydavatel: Metafora
Vydáno: 2021
Jazyk: český
Počet stran: 432

Lark má před sebou hned dvě zajímavé vyhlídky – rozjíždějící se kariéru v navrhování deskových her a vášnivý románek s charismatickým investorem. Trip je tak pozorný a okouzlující, tak dokonalý… až se zdá, že snad ani nemůže být skutečný.

Jessica byla ve vztazích vždy velmi opatrná, ale Jonathanovi jednoduše nemůže odolat. Brilantní vizionář inspirují tisíce lidí s velkými plány. Jessica se má stát součástí hvězdného týmu jeho farmaceutického start-upu … a jeho života mimo pracovní dobu.

Holly vede pohodlný život s manželem Jackem, se kterým jsou svoji už téměř dvacet let. Společně vychovali tři děti, postavili překrásný dům a založili uznávanou charitativní nadaci. Je pyšná, že se jim podařilo vybudovat manželství, které přetrvalo dlouhé roky… jen se odmítá zblízka podívat na trhliny v jeho zdánlivě bezchybné fasádě.

Lark, Jessica a Holly, tři naprosto cizí ženy, mezi kterými však existuje jedno velmi bolestné pojítko.
Bolestné pojítko se stejným příjmením.

Lži a nevěra ale mají tendenci vyplouvat na povrch a charismatického pana Wrighta – ať už jeho skutečné křestní jméno zní jakkoliv – se pravda chystá dostihnout už velmi brzy.

více

Jak číst zakoupené e-knihy nejpohodlněji?


Ikona aplikace O2 Knihovna
V aplikaci O2 Knihovna
• bez registrace
• na telefonu i tabletu
Stáhnout zdarma